Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siyanür alıp kaybolan gencin cesedi bulundu

Karamürsel’de bir tersaneye çalışmak için Batman’dan gelen, 7 Aralık’tan bu yana kayıp olan ve ardından internetten siyanür satın aldığı ortaya çıkan Serdest Nur Şimşek’in cesedi bulundu. Ceset yanında pompalı tüfek ve siyanür de görüldü.

Karamürsel'de bir tersaneye çalışmak

Batman’dan Karamürsel’e gelen ve bir tersanede çalışmaya başlayan 22 yaşındaki Serdest Nur Şimşek’ten 7 Aralık tarihinde beri haber alınamıyordu. Şimşek’in 1 Aralık’ta internet üzerinden siyanür satın aldığı ortaya çıktı. 7 Aralık’ta ise çalıştığı işyerinden ve kaldığı pansiyondan çıkış yapan gençten ailesi 7 Aralık’tan beri haber alamıyordu. Kayıp gence hiçbir şekilde ulaşılamıyordu.

SİYANÜR VE POMPALI TÜFEKLE BULUNDU

Kayıp gencin cesedi bu akşam saatlerinde Karamürsel Kayacık Mahallesi Kavak Mevkiindeki dere kenarında vatandaşlar tarafından bulundu. Vatandaşları hemen haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesi üzerine cesedin 7 Aralık’tan beri kayıp olan Serdest Nur Şimşek’e ait olduğunu tespit etti. Şimşek’in cesedinin yanında pompalı tüfek ve siyanür bulunurken, olay yerinde özel ekipler inceleme yaptı. Gencin intihar ederek yaşamına son verdiği tahmin ediliyor. Gencin cenazesi morga kaldırılırken, polis olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.