Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sonuçları açıklandı, 2 saat sonra öldü..!

15 gün önce gittiği hastanede yapılan tetkiklerine göre kanser tanısı konulan 39 yaşındaki Fatih Akbaş, sonuçların açıklandıktan 2 saat sonra fenalaşarak yaşamını yitirdi.

15 gün önce gittiği

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde oturan işçi emeklisi Mustafa ve ev hanımı Gülşen Akbaş çiftinin 6 çocuğundan biri olan 39 yaşındaki Fatih Akbaş, 15 gün önce rahatsızlandı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Akbaş, rahatsızlıkları nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine giderek kontrolden geçti.

KANSER TANISI KONULDU

Sonuçları için 15 gün sonraya gün verilirken sonuçları bugün öğle saatlerinde çıkan Fatih Akbaş’a lenfoma veya akciğer kanseri olabileceği tanısı konuldu. Öğlen saatlerinde tetkiklerinin sonuçlarını alan Akbaş, sonuçların açıklanmasından yaklaşık 2 saat sonra fenalaşarak Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde ilk müdahalesi yapıldı.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Ardından İzmit’de bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine alınan Akbaş, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. AKP İzmit İlçe yöneticilerinden Ömer Akbaş’ın da kuzeni olan Fatih Akbaş’ın cenazesinin Mimar Sinan Camii’nde Cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Tavşantepe mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.