Ağlasun-Antalya-Isparta Karayolu Aşağı Yumrutaş mevkiinde dün saat 11.00’de trafik kazası meydana gelmişti. 41 yaşındaki Sedat Akgün’ün kullandığı otomobil ile 21 yaşındaki Cuma Ali Süzer’in kontrolündeki araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Olayda 7 kişi yaşamını yitirdi. Vefat edenlerden 4’ünün Çayırova’daki aynı aileden olduğu belirlendi.
6 KİŞİ OLAY YERİNDE VEFAT ETTİ
Burdur’da yaşanan kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda sürücüler Sedat Akgün ile Cuma Ali Süzer; yolculardan da 10 yaşındaki Kuzey Akgün, 45 yaşındaki Melek Akgün, 69 yaşındaki İfakat Aydın ve 52 yaşındaki Nevin Süzer’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.
Kaza nedeniyle yaralanan 6 kişi ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla çevrede yer alan hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 20 yaşındaki Hasan Akdağ, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak vefat etti.
AİLE ÇAYIROVA’DA YAŞIYORDU
Kaza sonrasında yaşamını yitiren 7 kişiden Kocaeli’de yaşayan aynı aileden 4 kişinin bulunduğu belirlendi. Sedat Akgün, eşi Melek Akgün, oğulları Kuzey Akgün ve Melek Akgün ile anne İfakat Akgün’ün Çayırova’da yaşadığı belirlendi ve acı haber aile yakanlarına ulaştı. Bunun üzerine ailenin yakınları derin bir hüzne boğuldu. Burdur’daki kazada yaşamını yitirenler, ikindi namazından sonra toprağa verildi.
