Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğalgaz dağıtım ofisinde eski eşini öldüren şahsa 24 yıl!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 16 Ekim 2019 günü Körfez Mahallesi Şehit Rafet Karacan Bulvarı’nda eski eşi tarafından öldürülen Ayşe Acar’ın katili Kerem Tuğral’a verilen ceza belli oldu. Şahsa 24 yıl hapis cezası verildi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 16

Sebahattin AydınKocaeli İzmit’te 16 Ekim 2019 günü Körfez Mahallesi Şehit Rafet Karacan Bulvarı’ndaki bir doğalgaz dağıtım şirketinin ofisinde abonelik devri için buluştukları sırada eski eşi Ayşe Acar’ı başına bir el ateş ederek öldüren Kerem Tuğral ‘ın yargılandığı davada Cumhuriyet Savcısı, ağırlaştırılmış müebbet talep ettikten sonra haksız tahrik indirimi uygulanmasını isteyerek sanığa 18 yıldan 24 yıla kadar hapis ceza verilmesini talep etmişti.

TASARLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Kerem Tuğral’ın üst aramasında ise içerisinde, “Ben gidiyorum. Giderken Ayşe’yi de götürüyorum. O her şeye rağmen iyi bir insan. Bizi hayat şartları bu hale getirdi. Onu başkasıyla düşünemiyorum. Bu duyguya dayanamıyorum. Bu 20 gündür vardı kafamda, uygun zamanı bekliyordum. Umarım yarın dayı kızıyla gelir. O da cezasını çeker. Ayşe, annesinin üzerine gömülmek istiyor. Beni de İzmit’e gömün. Ben düşündüm, ben tasarladım” gibi ibarelerin bulunduğu mektup ele geçirilmişti

AYŞE ACAR’IN AİLESİ DE KATILDI

Kerem Tuğral’ın yargılanmasına bugün Kocaeli 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya Kerem Tuğral tutuklu bulunduğu cezaevinden getirilerek salında hazır bulundu. Avukatlar ve öldürülen Ayşe Acar’ın ailesi de salonda hazır bulundu.

“ÖLDÜRMEYİ TASARLAMADIM”

Kerem Tuğral, savunmasında, “Olay günü oraya öldürmek için gitmedim. Öyle bir düşüncem olsa mermiyi silahın ağzına verir giderdim. Çok pişmanım. Böyle olmasını istemezdim. Önceki ifadelerimi tekrar ederim.” dedi. Müşteki avukatları haksız tahrik indirimi uygulanmamasını talep etti.

TAHRİK İNDİRİMİ

Mahkeme heyeti şahsa tasarlayarak öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Evlilik döneminde maktulün ilişkileri nedeniyle tahrik indirimi yapıldı ve 24 yıl hapis cezası kararı verildi. İstinaf Mahkemesi yolu açık bırakıldı.