Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’ten 2 yaşında bebeğin öldüğü kaza sonrası açıklama!

İzmit Belediye Başkanı FAtma Kaplan Hürriyet Kandıra yolunda meydana gelen, belediye kamyonunun karıştığı kaza sonrasında bir açıklama yayınladı.

İzmit Belediye Başkanı FAtma

Uğur ENÇ min 3Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde dün akşam saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Söz konusu kazada 5 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında 2 yaşında bir bebek ile 6 yaşında bir çocuk da vardı. Kaza İzmit Belediyesi’ne ait bir kamyon ile Barhan ailesine ait aracın kafa kafaya çarpışmasıyla meydana geldi. Söz konusu kaza sonrasında Barhan ailesinin aracı paramparça oldu.

ÜZÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

Yürekleri yakan kaza sonrasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bir açıklama yayınladı. Üzüntüsünü paylaşan Hürriyet, “Kandıra yolu Çakırcaali mevkiinde belediye aracımızın kaza yaptığı ve 4 vatandaşımızın hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.” dedi.

ACILI AİLELERİN YANINDA OLACAK

Kazada hayatını kaybeden Barhan ve Kılıç ailesi fertlerine rahmet dileyen Fatma Kaplan Hürriyet acılı ailelerin yanında olduklarını belirterek, “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olarak üzücü kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerinin yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Yu%CC%88reg%CC%86imiz yandi 2 yas%CC%A7inda bebek de kazada o%CC%88ldu%CC%88

Kandira Yolundaki korkunc%CC%A7 kazadan ilk go%CC%88ru%CC%88ntu%CC%88ler

O%CC%88lu%CC%88 sayisi 5%E2%80%99e yu%CC%88kseldi

Kandira Yolu%E2%80%99nda feci kaza 4 o%CC%88lu%CC%88 1