Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra’da 2 kişi boğuldu 1 kişi aranıyor!

Kocaeli Kandıra sahillerinden bugün iki ayrı acı haber geldi. Bugün iki kadın boğularak yaşamını yitirdi. Bir kişi ise kayboldu. Kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Kandıra sahillerinden bugün

Kocaeli‘nin yaz turizm merkezi Kandıra sahillerinde boğulma vakası yaşandı. Bugün, iki ayrı acı haber geldi. İlk boğulma vakası Pınarlı Köyağzı mevkiinde meydana geldi. Öğleden sonra Hüsniye Erdoğan (45) ve Ramazan Demir (41) denizde kayboldu. Sahilde bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine KOSKEM ekipleri ve jandarma ekipleri gitti. Arama çalışmalarında Hüsniye Erdoğan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Ramazan Demir için arama çalışmaları ise devam ediyor.

19 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ DA BOĞULDU

Bugün Kandıra’dan gelen acı haberlerden biri ise Babalı’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre günü birlik olarak tatile gelen ve Babalı’da denize  giren Mehmet Can Çökmez (23)  ile Aryen Jiyan Kartal (19) isimli kuzenler, bir anda  gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Her ikisi de kısa sürede karaya çıkartıldı. Ancak Aryen Jiyan Kartal’ın yaşamını kaybettiği tespit edilirken, Mehmet Can Çökmez tedavisi için Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşanan bu olayla Kandıra sahilinde boğularak yaşamını kaybedenleri sayısı 3’e yükseldi.