Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kendini yakmak istemişti! Kurum açıklama yaptı!

Özel Çarşı Bilgi Köprüsü Özel Eğitim Kurumu’nda çalışan Ayşe C. isimli bir çalışan bugün kendini ve kurumu yakmak istemişti. Kurumdan açıklama geldi.

Özel Çarşı Bilgi Köprüsü

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı, Ak Partili Ali Korkmaz’ın sahibi olduğu Özel Çarşı Bilgi Köprüsü Özel Eğitim Kurumu’nda çalışan Ayşe C. isimli bir çalışan geçtiğimiz günlerde işten çıkarıldı. Bilinmeyen bir sebeple işten çıkarılan çalışanın son günlerde psikolojisi bozuldu. Ayağında sakatlığı bulunan ve işsiz kalmak istemeyen vatandaş bugün kuruma giderek kendini ve kurumu yakmak istemişti. O konuyla ilgili kurumdan açıklama yapıldı.

KENDİSİ İSTİFA ETMİŞ

Kurumdan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bilgi Vadisi ünvanlı Üniversiteye Hazırlık Kursumuzda çalışmakta olan bir personelimizin adli bir vakaya sebebiyet verdiğinin tespit edilmesi üzerine personel kurumumuzun ilgili birimlerince davet edilmiş, kendisi ile gerekli görüşmeler yapılmış ve adı geçen personelde olayı doğrulayarak istifasını vermiştir. Bu işlemler esnasında personel tarafından herhangi bir şekilde itirazda bulunulmamış ya da tepki gösterir bir eylem içerisinde de olmamıştır.

YASAL YOLLARA BAŞVURULACAK

Ancak öğleden sonra söz konusu çalışan elinde benzin bidonuyla tekrardan işyerine gelerek bu kez kurumu yakacağı ifadesi ile fevri ve suç teşkil edecek eylemlerde bulunmuştur. Kurum yetkilileri tarafından derhal kolluk kuvvetlerine haber verilmiş ve şahıs kolluk kuvvetlerince olay yerinden uzaklaştırılmıştır. Bünyesinde 327 Çalışanın olduğu kurumlarımızda hiç bir çalışanın suç teşkil edecek eylemler içerisinde bulunması kabul edilemez. Söz konusu kişi hakkında da gerek istifasını gerektiren adli vaka ve gerekse de sonrasında gerçekleştirmiş olduğu eylemler nedeniyle derhal savcılık nezdinde yasal yollara başvurulacaktır.”

Ali Korkmaz’ın işten çıkarılan çalışanı kendini yakmak istedi!