Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 1 haftada 80 kişiye adli işlem yapıldı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından son bir haftada yapılan operasyonlarda toplamda 80 şahsa adli işlem  yapıldığı duyuruldu.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü

Uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, 14 Mart 2022-20 Mart 2022 tarihleri arasında çok sayıda operasyon gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda 42 olayda toplam 71 şahsa adli işlem yapılırken, bu şahıslardan 15’i tutuklandı. 1’i adli kontrol şartı ile 54’ü ise emniyetten serbest kalırken 1 kişinin ise henüz adliyeye sevk edilmediği belirtildi.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Emniyet tarafından yapılan operasyonlarda 288 gram esrar, 128 gram bonzai, 152 gram metamfetamin, 6 adet ecstasy, 44 adet sentetik ecza, 2 gram eroin, 3 adet kenevir ile ayrıca 740 TL para, 5 adet hassas terazi, 4 adet tabanca ve 21 adet fişek ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin aynı tarihler arasında yaptığı operasyonlarda 4 olayda toplam 9 şahsa adli işlem başlatılırken şahısların tamamı adli kontrol ile serbest bırakıldı. Operasyonlarda 5 gram esrar ile 2 gram metamfetamin ele geçirildi.