Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de bir haftada 21 kişi tutuklandı

Kocaeli’de bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 kişi tutuklandı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Kurallara uyan vatandaşlarımıza ve özveri ile çalışan adli ve güvenlik birimlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi

Kocaeli’de bir haftada gerçekleştirilen

Kocaeli’de 25 Nisan – 1 Mayıs 2022 tarihleri arası terörle mücadele kapsamında iki operasyon düzenlendi. 3 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda, 2 kişi serbest bırakılırken, 1 kişi ise tutuklandı. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında ise yapılan 13 operasyonda 25 kişi gözaltına alındı. 25 kişi tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 2 kişi tutuklandı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 37 operasyonda 112 kişi yakalandı. 94 kişi tamamlanan işlemlerinin ardından serbest kalırken, 18 kişi tutuklandı. Bu operasyonlarda 29 bin 402 adet ecstasy, 110 gram esrar, 91 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 257 gram metamfetamin, 5 adet sentetik ecza, 9 gram skunk, 6 adet captagon ve 6 kök kenevir ele geçirildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, operasyonlarla ilgili, “Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Birimlerimizce bir hafta içinde gerçekleştirilen uygulama, operasyon ve faaliyetlerimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Kurallara uyan vatandaşlarımıza ve özveri ile çalışan adli ve güvenlik birimlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.