Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de doğalgazlı eve kömür yardımı yaptılar; akşamında başkasını çağırıp sattı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi olduğunu beyan eden vatandaşa çuval çuval kömür yardımı yapılırken vatandaş, anlaştığı kişiye yardım için ücretsiz verilen kömürleri sattı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Sosyal

Uğur EnçKocaeli’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, iddialara göre İzmit ilçesinde yardıma ihtiyaç duyduğunu beyan eden bir vatandaşın evine kömür yardımında bulundu. Vatandaşa çuval çuval kömür ücretsiz bir şekilde verilmesinin ardından vakfa ait araç evin önünden ayrılırken evin önüne akşam saatlerinde başka bir kamyon geldi.

SKANDAL DEVAM ETTİ

kocaeli yardimEdinilen bilgilere göre şahsa gündüz saatlerinde yardıma ihtiyacı olduğunu beyankocaeli yardim1 ettiği için ücretsiz verilen çuval çuval kömürü şahıs, akşam saatlerinde anlaştığı kişiye sattı. Yapılan bu hareket oldukça tepki çekerken skandal burada bitmedi. İddialara göre vatandaşın oturduğu evde kömür kullanımına ihtiyacı yoktu çünkü evi doğalgazlıydı. İhtiyaç sahibi binlerce insana gidecek kömürlerin bir kısmının bu şahsa gitmesine vatandaşlar tepki gösterirken aynı zamanda ‘vakıf araştırma yapmadan yardımda mı bulunuyor?’ sorusu da gündeme geldi. Şahıs hakkında herhangi bir işlem başlatılıp başlatılmadığı ise henüz bilinmiyor.