Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEYDER açıkladı: Biz de rahatsızız!

Merkez Eğlence Yatırımcıları Derneği (MEYDER) adına Dernek Başkanı Yaşar Kibar, yazılı bir basın açıklaması yaparak Şahabettin Bilgisu ve Kemalpaşa caddeleri üzerinde yaşanan her asayiş olayının üyeleriyle ilişkilendirilmesinin doğru olmadığını ifade etti.

Merkez Eğlence Yatırımcıları Derneği

Merkez Eğlence Yatırımcıları Derneği (MEYDER) adına Dernek Başkanı Yaşar Kibar’ın yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Son günlerde “Barlar Sokağı” olarak tarif edilen işletmelerimizin bulunduğu cadde ve alanlarda asayiş olayları olmaktadır. Basın mensupları ve Barlar Sokağı adında bir semt yoktur. Şahabettin Bilgisu ve Kemalpaşa caddeleri üzerinde hizmet üreten esnaflık yapan işletmeler var. Buralarda çıkan her olayın “Barlar Sokağı” başlığıyla verilip bar işletmecileriyle ilişkilendirilmesi esnaflarımıza zarar vermektedir.

“BİZLER DE RAHATSIZIZ”

Rahatsızlık veren, olay çıkaran insanları rahatsız eden kişilerden biz de rahatsızız. Olay sırf bu semtte geçti diye olaylarla alakası olmayan mekanlar, “Barlar Sokağı”ndaymış gibi ilan edilmemelidir. Belirli periyotlarda denetime tabi tutulan işletmelerimizin güvenliğini sağlamak belirli kurallar çerçevesinde elbette bize aittir.

MEYDER BİLGİLENDİRECEK

Fakat bizim de sıkıntı yaşadığımız bu olayla ilgili devletin kurumlarıyla görüşmelerimiz devam ediyor. MEYDER, ihtiyaç duyulan bilgilerin en sağlıklı temin edileceği oluşumdur. Süreçle ilgili gerekli bilgilendirmeler tarafımızca yapılacaktır.”