Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEYDER, bugün sokağa indi! Yaşar Kibar: İzin vermeyeceğiz…

Merkez Eğlence Yatırımcıları Derneği (MEYDER) adına Dernek Başkanı Yaşar Kibar ve yönetimi, dün bıçaklama olayına karışıp, mahkeme tarafından serbest bırakılan şahısların yeniden sokaklarına gelmesi üzerine sokağa indi.

Merkez Eğlence Yatırımcıları Derneği

Sebahattin Aydınİzmit’te Barlar Sokağı olarak bilinen Şahabettin Bilgisu ve Kemalpaşa caddelerindeki mekanların asayiş olaylarıyla anılması Merkez Eğlence Yatırımcıları Derneği’ni (MEYDER) rahatsız etmiş, dün bir açıklama yayımlanmıştı. Sokakta, dün yaşanan bıçaklama olayının ardından gözaltına alınan ve serbest bırakılan şahısların, tekrar sokağa gelmesi, esnafı isyan ettirdi.

MAHKEME ŞAHISLARI BIRAKTI

MEYDER Baskani Yasar Kibar
MEYDER Başkanı Yaşar Kibar

Merkez Eğlence Yatırımcıları Derneği Başkanı Yaşar Kibar ve yönetimi, şahısların bulunduğu sokağa giderek, şahısları oradan uzaklaştırdı. Bağımsız Kocaeli’ye konuşan MEYDER Başkanı Yaşar Kibar, “Dün sokakta istenmeyen bir olay oldu. Sokakta serseriler, herkesi rahatsız eden bir aile grubu VAR. Bu insanlar sokakta kızaları taciz ettiler. Peşinden garsonu kovalayıp bıçakladı. Bugün mahkemeye çıktı. Mahkeme salmış.

BARLAR SOKAĞI HUZURLU BİR SOKAK OLACAK

O adamlar yine sokağa gelip rahatsızlık vermeye devam ediyorlar. Biz MEYDER olarak izin vermeyeceğiz. Herkes bilsin ki Barlar Sokağı, huzurlu bir sokak olacak” dedi.

AÇIKLAMA SONRASI ARBEDE!

Açıklamanın ardından şahıslar yeniden sokağa geldi. Esnaflar ise şahısların sokaktan gitmesi için baskı yaptı. Bu sırada arbede yaşandı. Polisi ekipleri olayı yatıştırdı, şikayetçi olunan ve çevreye rahatsızlık verdiği ifade edilen şahıs gözaltına alındı.

arbede