Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öldürülen Kaan Şensoy’un babasının ifadeleri ortaya çıktı

Kocaeli Son Dakika Haberleri…Kocaeli’de önceki gün Kaan Şensoy, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Kaan Şensoy’un babası İsmet Şensoy’un jandarmada verdiği ifade ortaya çıktı.

Kocaeli Son Dakika Haberleri...Kocaeli'de

Kocaeli Son Dakika Haberleri…Kaan Şensoy’un babası İsmet Şensoy jandarmada verdiği ifadede şunları söyledi; “Kaan ŞENSOY benim oğlum olur. Oğlum İhsan Kaan ŞENSOY yaklaşık 15 yıl önce avukat olan Ezgi ULUGÜN ile evlenmişti. Oğlum İhsan Kaan ŞENSOY ticaret ile uğraşıyordu. Evlendiği dönemde ekonomik durumu çok iyiydi. O dönemlerde eski gelinim Ezgi ULUGÜN oğluma babasının ekonomik durumunun kötü olduğunu yardım etmesini söylemiş, kasayı ben takip ettiğim için Oğlum İhsan Kaan ŞENSOY beni arayarak kayın babası Feyzullah Yavuz ULUGÜN’e 200 bin dolar para vermemi söyledi. Ben de kasadan 200 bin dolar çıkararak eski gelinim Ezgi ULUGÜN’e verdim.

46 KEZ ŞİKAYET

Yaklaşık 5-6 yıl önce oğlumun işleri bozuldu. Oğlum Kaan’ın ekonomik durumu bozulduktan sonra oğlumun kayın babası ve kayın validesi kızları Ezgi’ye boşanması hususnda sürekli baskı yaptılar ve 2017 yılı içerisinde anlaşmalı olarak boşandılar. Boşandıktan sonra çocuklarını oğlum Kaan’a ve bize göstermemeye başladılar. Eski gelinim Avukat Ezgi ULUGÜN oğlum Kaan’ın kendisin tehdit ettiği gerekçesiyle 46 defa şikayet ederek hakkında dosya açılmasını sağladı. Bu dosyaların bazılarından 6284 sayılı kanuna göre aleyhinde tedbir kararı verildi Oğlum Kaan 6284 sayılı kanuna göre verilen tedbir kararına uymadığı gerekçesiyle tutuklandı ve 60 gün hapis yattı.

HALUK ULUSOY’U TEHDİT

Oğlum Kaan ceza evinden çıkar çıkmaz Haluk ULUSOY’u tehdit ettiği gerekçesiyle Kocaeli Sulh Ceza Hakimliğince kelepçe takılmak suretiyle ev hapsi verildi. Yaklaşık 1 hafta önce kelepçe takıldı ve Başiskele ilçesinde bulunan ikametinde cezasını çekmeye başladı. Haluk ULUSOY (Ezgi ULUGÜN’ün erkek kardeşi Bora ULUGÜN’ün kayın babası olur), Yavuz ULUGÜN (Ezgi ULUGÜN’ün babasıdır, Ezgi ULUGÜN, Hacer ULUGÜN (Ezgi ULUGÜN’ün annesidir) ve Yavuz AYDIN (Haluk ULUSOY’un adamı olur, kendi sitesinde ev kiralayıp yanına almıştır, Erhan DALBUDAK’ın yakın arkadaş olur, isimli şahıslardan tehdit mesajları aldı.

OĞLUMA “SENİ ÖLDÜRECEĞİM” DEMİŞTİR

Oğlum ihsan Kaan ŞENSOY Cezaevinden çıktığı gün ben oğlumun tehdit edildiği hususunda Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına bu kişiler hakkında şikayet dilekçesi vermiştim. Avukat Şerzan SÜMEN (Ezgi ULUGUN’ün avukatı olur, İstanbul Barosuna kayıtlıdır) yaklaşık üç (3) ay önce oğlum ihsan Kaan ŞENSOY’u seni Öldüreceğim diyerek tehdit etmişti. Yavuz AYDIN isimli kişi Yunus KARAOSMANOĞLU isimli şahsa giderek “Senin dükkana kamera takalım ve Ihsan Kaan ŞENSOY’un giriş çıkış saatlerini izleyelim” dediğini Yunus KARAOSMANOĞLU’nun kendisinden öğrendim.

ŞİKAYETÇİ VE DAVACIYIM

01 Eylül 2020 günü saat: 12:00 sıralarında Gölcük ilçesinde bulunduğum esnada site girişinde bulunan danışman Hasan ULUCAN beni arayarak oğlum İhsan Kaan ŞENSOY’un vurulduğunu, yaralı olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Ben hemen olay yerine geldim, bir süre sonra oğlum İhsan Kaan’ın öldüğü haberini aldım. Oğlum İhsan Kaan ŞENSOY’u tabanca ile vurarak öldüren Erhan DALBUDAK, yanında bulunan Hasan ÖZDEN ve yukarıda ismini verdiğim oğlum İhsan Kaan’ı ve beni tehdit eden şahıslardan ŞİKAYETÇİ ve DAVACIYIM”

Erhan Dalbudak ve Hasan Özden Kocaeli Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.