Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Aygün esnafın sorunlarını dinledi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelindeki sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine bu kez Denizciler Caddesi’nde devam etti.

Derince Belediye Başkanı Zeki

Kente değer katan projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Belediye Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Nurhan Baytak’ın eşlik ettiği programda Başkan Aygün bu kez Denizciler Caddesi’nde yer alan esnafları ziyaret etti. İlçe halkıyla sık sık bir araya gelerek istişarede bulunduklarını belirten Başkan Aygün, “Vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Rutin hizmetlerimizin dışında halkımız ve kentimiz için ilçemizin birçok noktasında önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Bu projeleri şekillendirme aşamasında ise halkımızla gerçekleştirdiğimiz istişareler bizler için çok önemli” dedi.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Yenikent Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi, Millet Kıraathanesi, altyapı ve üstyapı yatırımları, kent aydınlatma çalışmaları, tamamlanmak üzere olan Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi ile yapımı devam eden ve temelleri atılan çok sayıda projenin Derince’ye kazandırıldığını belirten Başkan Aygün, “İlçemize kazandırdığımız bu önemli çalışmalar ile vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Projelerin hazırlanması sürecinde esnaflarımıza ve halkımıza bizlere sundukları görüş ve önerilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız ile iç içe, kentimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.