Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan sucuk ekmek dağıttı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bölge halkı için özel bir etkinlik düzenledi. Karın tadını çıkartmak için İlimtepe Mahallesine gelen Körfezliler, Başkan Söğüt’ün ikramı olan sucuk-ekmekle keyifli anlar yaşadılar.

Körfez Belediye Başkanı Şener

Sosyal Belediyeciliğin gereği ne ise Körfez’de onu hayata geçiren Belediye Başkanı Şener Söğüt, farklı hizmetleri Körfezlilere sunuyor. Zorlu kış şartlarına rağmen sahada çalışan ve hizmet eden ekiplerini yalnız bırakmayan Başkan Söğüt, günü İlimtepe Mahallesi’nde geçirdi.

KARIN TADINI ÇIKARDILAR

Körfez Belediyesi’nin kar timlerinin şehrin üst noktalarındaki çalışmalarını yerinde görmek amacı ile bölgeye giden Başkan Şener Söğüt, İlimtepe Mahallesi sakinlerine bir de sürpriz yaptı. Yoğun kar yağışı altında Nazende Kafe & Restoran imkanları ile bölgeye tezgah kuran belediye ekipleri, karın tadını çıkaran vatandaşlara sucuk-ekmek dağıttı.

İLİMTEPELİLER MEMNUN

Karın üzerinde kurulan mangalda hazırlanan sucuk-ekmeklerden bazılarını İlimtepelilere bizzat elleriyle dağıtan Başkan Söğüt, gençlerle ve büyüklerle sohbet etti, çocuklarla da kartopu oynadı. Yapılan çalışmayı takdirle karşılayan İlimtepe Mahallesi Muhtarı Kazım Elmas ile bölge sakinleri, bu özel buluşma dolayısıyla Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti.

 

EKMEKLERI DOLDURDU VATANDASLARLA SOHBET