Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediyeden açıklama var! Hürriyet haciz için Ankara’da!

İzmit Belediyesi’nden kurumsal açıklama az önce geldi. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Ankara’da SGK Başkanı ile görüştüğünü duyuran belediyenin açıklamasında detay verilmedi.

İzmit Belediyesi'nden kurumsal açıklama

Ak Parti’den İzmit Belediye Başkan Aday Adayı olması beklenen Talha Kös bugün sosyal medya sitesi Facebook üzerinden önemli açıklamalarda bulunmuştu. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Türkiye genelinde borçlu belediyelerin taşınmaz ve araçlarına haciz koyduğunu ifade eden Talha Kös İzmit Belediyesi’nin bugüne kadar ödemediği 300 milyon liralık borç nedeniyle hacizlik olduğunu iddia etmişti.

TAŞKIN HACİZ

İzmit Belediyesi’nden kurumsal açıklama az önce geldi. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Ankara’da SGK Başkanı ile görüştüğünü duyuran belediyenin açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Bildiğiniz üzere, son günlerde medyada yer bulan haberler neticesinde, birçok belediye, Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan prim borçları nedeniyle maddi sıkıntılar yaşamaktadır. Bu kapsamda, İzmit Belediyesi gayrimenkullerine de taşkın haciz diyebileceğimiz ölçüde haciz işlemi uygulanmıştır.

BAŞKAN ANKARA’DA BAŞKAN YARDIMCILARI İL MÜDÜRLÜĞÜNDE

Ancak bu noktada vurgulamak isteriz ki, Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet, konuyu öncelikle uzlaşı kültürü ile çözüme kavuşturmak adına Ankara’da Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı ile görüşmelerini sürdürmektedir. Aynı zamanda, belediye başkan yardımcımız da SGK İl Müdürlüğü ile gereken temasları sağlamaktadır.

MAĞDURİYETİMİZİN GİDERİLMESİ İÇİN…

Bu süreçte, mağduriyetimizin giderilmesi için gerekli tüm adımlar atılmaktadır. Görüşmelerin ve müzakerelerin sonuçlanmasını beklerken, kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve spekülasyonlara mahal vermemek adına detaylı bir basın açıklaması yapılması uygun görülmemiştir. Görüşmeler sonucunda ve Ankara dönüşünde en kısa zamanda açıklama yapılacaktır. Kamuoyunun bilgisi ve anlayışı için paylaşır, tüm süreç boyunca bizlere göstermiş olduğunuz destek için teşekkür ederiz.”