Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın Gebze Metrosu için tarih verdi

“Harıl harıl çalışan bir Metro inşaatımız var” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “İnşallah 2023 yılında Gebze-OSB arasını hizmete almış olacağız” dedi.

“Harıl harıl çalışan bir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Gebze Belediyesi’nin “Güzide Sosyal Tesisleri” açılış töreninde ulaşım başta olmak üzere önemli konularda açıklamalarda bulundu. “Gebze tarihiyle çok güzel ve özel bir yer” vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Her geçen gün Gebze’mizin daha da güzelleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Gerek Gebze Belediyemiz gerekse Büyükşehir olarak bizler ilçemizin her noktasında çalışmalarını sürdürüyoruz. Harıl harıl çalışan bir Metro inşaatımız var. İnşallah 2023 yılında Gebze-OSB arasını hizmete almış olacağız” dedi.

“55 BİN ARAÇ TRAFİKTEN ÇEKİLMİŞ OLACAK”

“Gebzeli hemşerilerimiz için hizmet üretmeye, bunun yanında vatandaşlarımızın mutlu olması içinde elimizden geleni yapıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Şu anda bile bulunduğumuz bu alanda bile Metro inşaatımız sesleri duyuyoruz. Şunu özellikle ifade etmem gerekir ki, Metro bittiğinde günde 55 bin araç trafikten çekilmiş olacak. Bu rakam çok önemlidir. Bu bölgemizde trafiğin akışından yolculuk yapma konforuna kadar birçok rahatlık ve değişim yaşanacak” şeklinde konuştu.

“TARİHİ DOKUSUYLA GEBZE’YE RENK KATACAK”

“Büyük bir heyecanla takip ettiğimiz bir başka projemiz de Hünkâr Çayırı’dır” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Burayla ilgili çalışmalarımızı da tamamladığımızda tarihi dokusuyla Gebze’ye renk katan çok önemli bir projemizi de şehrimize kazandırmış olacağız. Bunun yanı sıra Ballı Kayalar bölgemiz içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gebze’miz için şehrimiz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Tek amacımız var, milletimizden aldığımız emaneti en iyi şekilde hizmete dönüştürmektir” ifadelerini sarf etti.

“ESER SİYASETİYLE MİLLETİMİZE HİZMET EDİYORUZ”

“19 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde eser siyasetiyle milletimize hizmet ediyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Tabi bununla birlikte vatandaşlarımızın gönlündeki yerimizi güçlendirmeye de devam ediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada halkımıza hizmet etmek için tüm kabiliyetimizi ve imkânlarımızı kullanıyoruz. Durmayacağız, çok çalışacağız. Gebze ilçemizin ve bu bölgemizin bize olan güvenini çok teşekkür ediyoruz. Bunu güvenin karşılığını da hizmet ederek cevap veriyoruz. Emanete sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.