Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Ak Parti seçim varmış gibi…

Teşkilatlarla düzenli olarak bir araya gelen Başkan Aygün “Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla AK Parti ailesi olarak daima biriz, beraberiz” dedi.

Teşkilatlarla düzenli olarak bir

AK Parti teşkilatları ile düzenli olarak bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte iki toplantıya daha katıldı. Başkanlar Aygün ve Merdan ilk olarak önceki dönem Dumlupınar Mahallesi mahalle başkanları ile bir araya geldi. AK Parti’nin bir vefa hareketi olduğunu belirten Başkan Aygün “AK davamıza önemli hizmetleri bulunan önceki dönem Dumlupınar Mahallesi mahalle başkanlarımızla bir araya gelip, istişarede bulunduk. Birlikten kuvvet doğar anlayışıyla AK Parti ailesi olarak daima biriz, beraberiz” dedi.

İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan bu görüşmenin ardından ise Yelken Kafe’de gerçekleşen İstişare Kurulu Toplantısı’na katıldı. İstişarenin kendileri için olmazla olmaz olduğunu belirten Başkan Aygün, “AK Parti Derince İlçe Başkanımız Koray Merdan ve çok değerli istişare kurulu üyelerimizin katılımıyla Çenedağ, Mersincik ve köylerimizi kapsayan İstişare Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik.  Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.