Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de alt yapı sil baştan!

Derince’de 268 kilometre altyapı hattı imalatı ile birlikte üst yapı düzenlemelerinin de yapılacağı dev yatırım 168,5 milyon TL’ye mal olacak.

Derince’de 268 kilometre altyapı

Derince genelinde merkezde yer alan on mahallede yapılacak olan kapsamlı altyapı çalışmaları ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yoğun bir şekilde başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İSU ve Derince Belediyesi’nin toplamda 10 mahallede yapacak olduğu çalışmalar ilçedeki altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmış olacak. İlçede gerçekleşecek olan çalışmalarla birlikte 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatı yapılacak.

BAŞKAN AYGÜN İNCELEDİ

İlk etapta Yenikent ve Fatih mahallelerinde başlayan ilçedeki altyapı çalışmalarının iki yıl içerisinde tamamlanarak bitirilmesi hedefleniyor. 168,5 milyon TL’ye mal olacak proje kapsamında altyapı ile birlikte eş zamanlı olarak üstyapı düzenlemeleri de tamamlanacak. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, belediye ve İSU yetkilileri ile birlikte çalışmaların devam ettiği noktalarda  incelemelerde bulunan Başkan Aygün, altyapı düzenlemeleri sürecinde vatandaşlardan sabır ve anlayış beklediklerini ifade ederek, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kazananın tüm Derince ilçesi olacağını söyledi.

BASKAN 1 1