Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de Cumhur İttifakı omuz omuza!

MHP İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Cumhur İttifakı olarak ilçemize bugüne dek birçok önemli proje kazandırdık ve çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.

MHP İlçe Teşkilatı ile

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün öncülüğünde Cumhur İttifakı’nın uyumunun en güzel şekilde sahaya yansıdığı Derince’de AK Parti ve MHP teşkilatları çalışmalarıyla örnek oluyor. Sık sık AK Parti teşkilatları ile bir araya gelerek iki yıllık süreci değerlendiren toplantılar düzenleyen Başkan Aygün, bu kez MHP İlçe Yönetimi ile buluştu. MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca ve ilçe yönetiminin yer aldığı toplantıda AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve Başkan Yardımcısı Ramazan Bostan da hazır bulundu. 

Tek gayemiz halkımıza hizmet

İlçede hizmete sunulan projelerin değerlendirildiği toplantıda Başkan Aygün, çalışmalardaki son durumla ilgili bilgiler vererek MHP ilçe yöneticilerinin görüş ve önerilerini dinledi. Cumhur İttifakı çatısı altında ilçeye birbirinden önemli projeler kazandırdıklarını belirten Başkan Aygün, Hamdolsun Cumhur İttifakı olarak ilçemize bugüne dek birçok önemli proje kazandırdık ve çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Tek gayemiz halkımıza hizmet etmek. Rabbim bu yolda birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.