Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’ye yeni yaşam alanı

Zeki Aygün, Derince’ye 40 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandıracak Cımbızdere Mesire Alanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Zeki Aygün, Derince’ye 40

Dağ ve deniz manzarası ile dört bir yanı adeta saklı cenneti andıran Derince’ye yeni bir yaşam alanı daha inşa ediliyor. Başkan Aygün yönetiminde projelerin bir bir hizmete sunulduğu ilçede Gençlik Merkezlerinden spor komplekslerine, kentsel yenileme çalışmalarından tarımsal kalkınma hamlesine kadar birçok proje Derince’ye kazandırıldı. İlçede son olarak hayata geçen çalışmalardan biri de Cımbızdere Mesire Alanı projesi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin iş birliğinde hayata geçen Cımbızdere Mesire Alanı projesi ile bölgeye yeni bir yaşam alanı daha kazandırılıyor.

CIMBIZDERE 4SOSYAL DONATILAR VE YEŞİL ALANLAR

Bölgeye giderek çalışmaları inceleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptığı açıklamada “Daha güzel bir Derince hedefiyle ilçemize yeni bir yaşam alanı daha  kazandırıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemize 40 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandıracağımız Cımbızdere Mesire Alanı’nda çalışmalarımız sürüyor. Projemizin içerisinde yürüyüş yolu, bisiklet yolu, oturma ve dinlenme alanları, meyve bahçesi, amfi, sosyal tesis, futbol sahası, çocuk oyun alanları ve fitness grupları yer alıyor. Derince’mize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi.