Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet, SARBAŞ sermayesini arttırmak istiyor

İzmit Belediye Meclisi’nin 6 Ekim’de gerçekleştirilecek olan meclis oturumunda, birçok önemli gündem maddesi görüşülecek. Bu gündem maddeleri arasında 2021 yılı Mali Bütçesi, SARBAŞ sermayesinin artırımı, İzmit teleferik projesi gibi maddeler yer alıyor.

İzmit Belediye Meclisi'nin 6

SEBO min 5İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediyenin yan şirketi olan SARBAŞ İnşaat Bilişim Akaryakıt Gıda Turizm ve Sanayi A.Ş.’nin şirket sermayesinin arttırılması için çalışmalara başladı. İzmit Belediye Meclisi’nin 6 Ekim’de gerçekleştirilecek olan meclis oturumunda Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün yazısı görüşülecek.

CUMHUR İTTİFAKI NE YAPACAK?

İzmit Meclisi’nde SARBAŞ‘ın sermaye artırımına Cumhur İttifakı grubunun nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. SARBAŞ, bilindiği gibi yeni dönemde birçok çalışmaya imza atıyor. SARBAŞ sermayesinin arttırılmasıyla hizmetlerin arttırılması planlanıyor.

2021 BÜTÇESİ GÖRÜŞÜLECEK

Öte yandan 2021 yılı bütçesi de görüşülecek maddeler arasında yer alıyor. Bu mecliste Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün meclis üyelerine yönelik sunumu yapılacak. Ardından 2021 bütçesi hakkında çalışmalar yapılacak. Bir diğer önemli madde, 2020-2024 yılı stratejik planından alınan 2021 yılı performans programının görüşülmesi olacak.

TELEFERİK YİNE GÜNDEMDE

İzmit teleferik projesiyle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu‘nun raporu da bu mecliste görüşülecek. Önceki meclis oturumlarında bu madde için süre uzatımı istenmişti.