Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

 İzmit Belediyesi, görme engelli vatandaşlar ve ailelerini Sarısu Kampı’nda ağırladı

İzmit Belediyesi Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneğini Sarısu Gençlik Kampında ağırladı. Misafirler Sarısu’da kaliteli zaman geçirirken, güzel anılar biriktirdi.

İzmit Belediyesi Görme Engelliler

İzmit Belediyesi kentimizde faaliyet gösteren dernek ve STK’ları Sarısu Gençlik Kampında ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Sarısu’da konuk edildi. 2 gece 3 gün ağırlanan dernek üyeleri ve aileleri, kendilerine kamp imkanı sunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve çalışma arkadaşlarına teşekkürler ederek çalışmalarında başarılar diledi. Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği üyeleri kamp programı kapsamında gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi. 

“İZMİT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Karaman programa dair yaptığı açıklamada, “Dernek olarak 3 gündür Sarısu Gençlik Kampında ağırlanıyoruz. Yeşillikler içerisinde çok güzel bir ortamdayız. Çevrede yürüyüş yaptık, akşamları sohbet ettik, dans ettik, güzel vakit geçirdik. İnşallah bu etkinliklerin devamı gelir. Burada bu kısa süre içerisinde bile moralimiz düzeldi. İzmit Belediyesine bize sağladığı bu ortamdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.