Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Söğüt, “Sizler bu ülkenin yarınlarısınız”

Hereke Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katılan Başkan Şener Söğüt “Ülkemiz için hep birlikte inanarak çalışacağız. Sizler bizim yarınlarımızsınız” dedi.

Hereke Anadolu Lisesi’nde bayrak

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bu hafta bayrak töreninde Hereke Anadolu Lisesi’ndeydi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’un da katıldığı buluşmada gençlere seslenen Başkan Söğüt, “Bir ülkenin kalkınması ve gelişmesi için en önemli şart eğitimdir. Biz eğitimden asla vazgeçemeyiz. Sizlerin başarılı olabilmesi için devlet olarak elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

AZİM VE KARARLILIKLA

Sizlerden tek beklediğimiz azim ve kararlılıkla sunulan imkânlar ile birlikte çalışmanızdır. Bizler inanıyoruz ki azimle her şeyin üstesinden geleceksiniz. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki her şeyin temeli eğitimdir. Ben sizlere güveniyorum. Milletimiz ile birlikte geçmişten bu güne birçok şanlı tarih yazdık.

CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM

Sizler de her şeyin en güzelini başaracaksınız buna canı gönülden inanıyoruz. Bizim medeniyetimiz kılıçla değil kalemle, savaşla değil ilimle kazanılmıştır. Ülkemiz için hep birlikte inanarak çalışacağız. Sizler bizim yarınlarımızsınız ve bizlerden sonra sizler buralarda olacaksınız. Sizlere inanıyoruz, güveniyoruz” dedi.