Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOKİ’nin 1 milyonuncu konut teslim töreni Kocaeli’de de yapıldı

TOKİ ‘1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni’ Cumhurbaşkanı Sayın Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlendi. Sayın Cumhurbaşkanımızın Video Konferans ile katıldığı törende anahtarlar  Cumhurbaşkanı adına Vali Seddar Yavuz tarafından ailelere teslim edildi. 

TOKİ ‘1 Milyonuncu Konut
2003’ten bugüne kadar 1 milyon konut inşa eden ve 5 milyonu aşkın vatandaşa ev sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla ‘1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni” gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı, Ankara Sincan’da düzenlenen törenden video konferans yöntemi ile ilimizdeki tören alanına bağlanarak, teslim törenine eşlik etti.

İL PROTOKOLÜ

Kocaeli Dilovası ilçesi Köseler’de gerçekleştirilen törene Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TEMSİLEN VALİ YAVUZ

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kars-Sarıkamış, Diyarbakır-Sur, Giresun-Bulancak, Denizli-Bozkurt, Kocaeli-Dilovası, Burdur-Karamanlı bölgelerinin her birindeki TOKİ projesine bağlandı. Cumhurbaşkanı’nın ilimizdeki temsilcisi olarak Valimiz Seddar Yavuz, beraberindeki protokol üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesini kestiler.

HAK SAHİPLERİNE VERDİ

İlimizde hak sahibi olan aileye ilk anahtarı Vali Seddar Yavuz, ikinci anahtarı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, üçüncü anahtarı da Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir hayırlı olsun dilekleri ile verdi.
toki dilovasi