Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün istişare turlarına devam ediyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, S.S. 18 Nolu Derince Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Dalma ve kooperatif üyelerini ziyaret etti.

Derince Belediye Başkanı Zeki

Gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliği ile pekiştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projeleri inşa ederken diğer taraftan kentin dinamikleri ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Bu kapsamda esnaf, vatandaş ve STK buluşmaları gerçekleştirerek projelerini paylaşan Başkan Aygün, son olarak Deniz Mahallesi’nde yer alan S.S. 18 Nolu Derince Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Dalma ve kooperatif üyelerini ziyaret etti.

PROJELERİNİ PAYLAŞIYOR

Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Başkan Aygün “S.S. 18 Nolu Derince Lojistik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Dalma, yönetim kurulu üyeleri ve kıymetli esnaflarımızı ziyaret ederek ilçemizde hizmete sunduğumuz ve önümüzdeki süreçte yapacağımız projelerimizle alakalı istişarede bulunduk. Derince’mize değer katan projelere halkımızla hep birlikte imza atıyoruz” dedi.