Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Başkadır Oyuncuları Kimdir

Neflix’in orijinal dizisi Bir Başkadır izlenme rekorları kırıyor. Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve psikolojik durumuna atıfları bulunan Bir Başkadır Oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Oyuncu Kadrosunu sizler için derledik

Neflix’in orijinal dizisi Bir

Bir Başkadır dizisi Netflix‘te 12 Kasım’da yayına başladı. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile daha ilk günden Türkiye gündemi olan dizi Bir Başkadır’ın konusu sosyo-ekonomik yönden birbirinden çok farklı olan bir grup insanın yollarının çok ilginç hikayelerle birleşmesini konu alıyor. Bir Başkadır dizisinde Meryem karakterine Öykü Karayel başarılı bir şekilde hayat veriyor. Peki Bir Başkadır dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Bir Başkadır Oyuncu Kadrosu

Senaryosunu ve yönetmenliğini Berkun Oya’nın üstlendiği Bir Başkadır’ın oyuncuları arasında Meryem rolüyle Öykü Karayel, Yasin rolüyle Fatih Artman, Ruhiye rolünde Funda Eryiğit, diğer rollerde ise Defne Kayalar, Tülin Özen, Derya Karadaş, Bige Önal, Settar Tanrıöğen, Alican Yücesoy Nesrin Cavadzade, Öner Erkan ve Gökhan Yıkılkan gibi isimler karşımıza çıkıyor.

bir Baskadir Oyuncu Kadrosu