Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eee Sonra Sarp Bozkurt Kimdir?

Eee Sonra adlı Youtube dizisinin ilk bölümü yayınlandı ve büyük beğeni topladı. Eee Sonra Sarp Bozkurt Kimdir, sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Eee Sonra Sarp Bozkurt hakkındaki tüm merak edilenler

Eee Sonra adlı Youtube

Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’un başrolünde yer aldığı Eee Sonra isimli dizinin ilk bölümü 12 Şubat Cuma günü youtube kanalı üzerinden yayınlandı. “Eee sonra?” kadın-erkek ilişkisindeki taktikleri konu alan interaktif bir dizi. Başrollerinde Deniz Işın ve Sarp Bozkurt’ un yer aldığı dizide, şimdiye kadar aradıkları aşkı bulamamış iki karakterimiz artık pes edip farklı taktik kitaplarından akıl almaya başlar.

Eee Sonra Sarp Bozkurt Kimdir?

Sarp Bozkurt, 4 Ekim 1989’da Mersin’de dünyaya geldi. Tolga Çevik’in dayısının oğludur. Sarp Bozkurt, eğitimini Sabancı Üniversitesi’nde tamamlarken Kaşmer Mektebi isimli tiyatro ekibinde de yer almıştır.

10 yaşındayken Tolga Çevik’in aracılığıyla oyunculuğa adım atan genç oyuncu bir kaç dizide küçük rollerde yer almıştır. 2000 yılında Dinosaur ismindeki animasyon filminde bir karaktere sesiyle hayat vermiştir. Birçok komedi oyununda sahne alan oyuncu, asıl çıkışını Komedi Dükkanı’nda yaparak tanınmaya başlamıştır. Sarp Bozkurt, müzikle de ilgilenmekte ve bateri çalmaktadır.

Eee sonra’nın başrolü Sarp Bozkurt olmuştur.

Eee Sonra Sarp Bozkurt