Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Exxen Donma Sorunu Çözümü

Exxen üyeleri, şimdi de videoların donma sorunuyla karşı karşıya. Exxen’de videolar başlar başlamaz donmaya başlıyor. Exxen Donma Sorunu Çözümü için ise yollar aranıyor. Exxen Donma Sorunu ile ilgili hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.

Exxen üyeleri, şimdi de

1 Ocak’ta yayın hayatına başlayan Exxen’de aksilikler ardı ardına geldi. Abone sayısı milyona yaklaşan Exxen ücretli üyelik sistemine geçti. Ancak üyeler Exxen Donma Sorunundan çok şikayetçi. Exxen Donma Sorunu Çözümü ise hala sağlanabilmiş değil. Kullanıcılar açılış üzerinden günler geçmesine rağmen videoları istedikleri gibi özgürce izleyemiyor.

EXXEN SORUNLARI

Onlarca içerik olan Exxen’i denemek isteyen birçok kullanıcı önce Exxen Profil Açma Sorunu yaşamıştı. Bu sorunun çözümü uzun süre sağlanamamıştı. Exxen yazılımcıları bu sorunu çözdü fakat yeni sorunlar ortaya çıkıyor. Netflix’e rakip olup dünyaya açılmak isteyen Exxen’de Netflix’teki gibi bir akış ve sorunsuz izleme söz konusu değil.

EXXEN VİDEO DONMA SORUNU

Exxen Video Donma Sorunu’ndan bıkan kullanıcılar, bu sorunu aşmanın bir yolunu arıyor.

Exxen Donma Sorunu Çözümü

1.Eğer İnternetinizde herhangi bir ağ kopması veya modeminizde herhangi bir bozukluk yaşanmışsa Exxen’de izlediğiniz videolar donabilir. Siz de modeminizden İnternet bağlantınızı resetleyerek donma sorununu çözebilirsiniz.

  1. Exxen’e VPN bağlantılı girmeyi deneyin. Ancak VPn bağlantısı bağlantınızı daha da yavaşlatabilir.
  2. Evinizde bulunan İnternet erişiminde alt yapısal bir sorundan dolayı videolar donabileceğinden dolayı, mobil verinizi kullanarak Exxen video donma sorununu çözebilirsiniz.

Bunlar haricinde Exxen ekiplerine şikayet oluşturarak daha kullanılabilir bir alt yapı hazırlamalarına vesile olabilirsiniz.

Exxen Video Donma Sorunu