Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kırmızı Oda Meliha’nın Annesi (Cansu Dağdelen) Kimdir?

Kırmızı Oda oyuncu kadrosunda yer alan oyuncuların performansı oldukça beğeniliyor. Kırmızı Oda Meliha’nın Annesi (Cansu Dağdelen ) Kimdir? sorusu merak ediliyor. İşte Kırmızı Oda Meliha’nın Annesi karakteri hakkında her şey.

Kırmızı Oda oyuncu kadrosunda

Kırmızı Oda isimli dizinin oyuncularını kadrosu ve karakterlerini ne zaman hangi kanalda başladı? Kırmızı Oda dizisi bilgilerini bu sayfada sizlerle paylaşıyoruz. Kırmızı Oda dizisi oyuncu kadrosunda yer alan isimleri tek tek inceliyoruz. Kırmızı Oda dizisi TV8 ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri duygusal anlar yaşatıyor. Kırmızı Oda dizisinin yapımcılığını Onur Güvenatam üstlenirken yönetmen koltuğuna Cem Karcı oturuyor. Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu yazdığı Kırmızı Oda dizisi ile ilgili merak edilenleri cevaplıyoruz.

Cansu Dağdelen (Meliha’nın Annesi) Kimdir?

1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cansu Dağdelen Plato Film Okulu’nda oyunculuk eğitimi almıştır. Arka Sokaklar dizisinde Dilek karakterine hayat vermiş olan oyuncu, Kadim Dostum dizisinde de rol almıştır. Hıçkırık dizisi Merve karakteriyle ekranlara gelen oyuncu Yüzleşme dizisinde Emel karakterine hayat verdi.

Meliha’nın Annesi Kimdir?

Meliha’nın annesi hayat kadınıdır; işveli ve güzel bir kadındır. O hayatın içinden çıkıp aşık olduğu adamla evlendikten sonra gözden uzakta, orman içinde bir eve yerleşmiştir. Eşi onu çok kıskanır, kasabaya dahi inmesine izin vermez. Burada dört kız ve iki erkek çocuğuyla birlikte yaşayan çift odunculuktan gelen parayla geçimini sağlar. Hayat kadını olduğu için eşinin ailesi tarafından kabul görmeyen kadın, eşiyle beraber mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak geçmiş yaşamı ona rahat vermeyecek ve bu mutlu aile ortamı dağılacaktır.