Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kırmızı Oda Nesrin (Hande Doğandemir) Kimdir?

Kırmızı Oda oyuncu kadrosunda yer alan oyuncuların performansı oldukça beğeniliyor. Kırmızı Oda Nesrin (Hande Doğandemir) Kimdir? sorusu merak ediliyor. İşte Kırmızı Oda Nesrin karakteri hakkında her şey.

Kırmızı Oda oyuncu kadrosunda

Kırmızı Oda isimli dizinin oyuncularını kadrosu ve karakterlerini ne zaman hangi kanalda başladı? Kırmızı Oda dizisi bilgilerini bu sayfada sizlerle paylaşıyoruz. Kırmızı Oda dizisi oyuncu kadrosunda yer alan isimleri tek tek inceliyoruz. Kırmızı Oda dizisi TV8 ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri duygusal anlar yaşatıyor. Kırmızı Oda dizisinin yapımcılığını Onur Güvenatam üstlenirken yönetmen koltuğuna Cem Karcı oturuyor. Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu yazdığı Kırmızı Oda dizisi ile ilgili merak edilenleri cevaplıyoruz.

Hande Doğandemir (Nesrin) Kimdir?

Hande Doğandemir 22 Kasım 1985’te Ankara’da doğdu. Hande Doğandemir, sunucu ve sosyolog. Ortaokul ve lisede Fransızca eğitim görmüştür. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümü mezunudur. İletişim sosyolojisi üzerinde çalışmıştır. 1.70 boyundadır. Kamera arkasında programcılık yapmaya stajyerlikle başladı. Daha sonra rejiye geçti ve çalıştığı yerde editör yardımcısı oldu. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm‘ün oyunculuk okuluna gitti. 2011 yılında başlamak üzere TRT Okul’da “Hatırlar mısınız?” adlı programda iki yıl sunuculuk yaptı. 2013 yılının Mart ayında Nejat İşler‘le birlikte “Eti Browni” reklamında rol aldı. 2 Temmuz 2013 tarihinde Kanal D‘de gösterime giren “Güneşi Beklerken” dizisinde başrollerini Emre Kınay ve Kerem Bursin ile paylaştı.

Nesrin Kimdir?

Nesrin Mehmet’in eşidir. Eşi gibi kendisi de bankacıdır ve bir bankanın üst düzey çalışanıdır. Dışarıdan bakıldığında iki çocuğu ve yakışıklı eşiyle mutlu kadın portresi çizen Nesrin aslında korku dolu bir hayat yaşamaktadır. Eşinin ve kendi kariyerinin zarar görebileceği endişesiyle hiç kimseyle yaşadıklarını paylaşmamaktadır. Mehmet ile severek evlenen Nesrin, yaşadıklarını daha fazla kaldıramaz ve evi terk eder. Eşini kaybetmek istemeyen Mehmet ise çift terapisine gitmeye razı olur. Doktor Hanım ile yaptıkları görüşmeler sonrasında Nesrin-Mehmet çifti zorlukları aşabilecek midir? Nesrin Mehmet’e tekrar güvenip evine dönebilecek midir?