Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lucifer 5. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Dünyaca ünlü film/dizi platformu Netflix sevilen dizisi Lucifer için duyuru yayınladı. Lucifer 5. Sezon yayını 21 Ağustos’ta başlayacak.

Dünyaca ünlü film/dizi platformu

Dünyanın en çok izleyen dizilerinden biri olan Lucifer bir Fox yapımıydı. Ancak Fox diziyi iptal etti. Daha sonra Netflix firması dizinin bütün haklarını satın aldı. Türkiye’de ve dünyada milyonlarca takipçisi olan dizinin 4 sezonu yayınlanmıştı. Dizinin yeni sezonuyla ilgili Netflix dün çeşitli sosyal medya platformlarından paylaşımlarda bulundu.

NETFLİX LUCİFER 5. SEZONU BÖYLE DUYURDU

LUCİFER 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Artık bir Netflix yapımı olan Lucifer’ın 5. sezonu 21 Ağustos’ta başlayacak. Dizi daha önce sezonlarının aksine tek parça halinde değil bu defa 8’er bölüm içeren iki parça halinde yayınlanacak. Dizinin ikinci kısmının ne zaman yayınlanacağı ise bilinmiyor. Netflix’in konuyla ilgili kısa süre içerisinde duyuru yapması bekleniyor.

LUCİFER 5. SEZON FRAGMANI

LUCİFER DİZİSİ NEDİR?

Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.