Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Maraşlı Oyuncuları… Maraşlı Oyuncu Kadrosu

Maraşlı Oyuncuları sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Maraşlı Oyuncu Kadrosu’nda hangi oyuncular var. Maraşlı Celal Kimdir, Maraşlı Mahur Kimdir, Maraşlı Aziz Türel Kimdir, Marailı Necati Kimdir sorularının cevabı haberimizde. İşte Maraşlı Oyuncuları…

Maraşlı Oyuncuları sık sık

ATV’nin reyting rekorları kıran yeni dizi Maraşlı’nın oyuncuları beğeniyle takip ediliyor. İzleyiciler, Maraşlı Oyuncuları, Maraşlı Oyuncu Kadrosu aramalarını sık sık yapıyor. Özellikle Maraşlı Celal Kimdir, Maraşlı Mahur Kimdir soruları sık sık soruluyor. Maraşlı dizisi başrolünde Burak Deniz Maraşlı Cemal karakterini canlandırıyor. Diğer bir başrol oyuncusu ise Alina Boz. Mahur’u canlandıran Boz, zengin babanın güzel ve korunması gereken kızı.

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU

Maraşlı dizisi konusu, Maraşlı Celal’in Mahur’u kötü adamlardan korumasını konu ediniyor. Bununla birlikte aşk, mafya gibi ilişkiler dizide işleniyor. İzleyiciler, Maraşlı dizisine yoğun ilgi gösteriyor.

Burak Deniz Maraşlı Celal Kimdir?

Marasli Burak DenizMaraşlı, Maraş doğumlu eski bordo bereli Özel Kuvvetlerde yıllarca görev yapmış bir askerdir. Kızı Zeliş’in bir saldırıda yaralanması üzerine görevinden ayrılıp Zeliş’in bakımını üstlenmiştir. Kendisine bir sahaf açan Maraşlı sakin bir hayat yaşamaktadır.

Burak Deniz Kimdir?

Burak Deniz, Türk oyuncu. 1991’de İzmit’te doğup büyüdü. İlk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü dizisiyle kazandı. Ardından sırasıyla Sultan, Kaçak, Medcezir ve Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi, Aşk Laftan Anlamaz ve Bizim Hikaye dizilerinde rol aldı.

Alina Boz Maraşlı Mahur Kimdir?

Marasli Mahur KimdirMaraşlı Mahur, Güzel, zeki ve entellektüel bir kadındır. Fotoğraf sanatçısıdır. Kendi stüdyosu vardır. İstanbul’da doğmuş, iyi okullarda okumuş, iyi bir çevrede yetişmiş bir kızdır. Ailenin en küçüğü olmasına ve tek kız olmasına rağmen şımarıklığı ya da küstahlığı yoktur. Sadece kendine güveni vardır. Çünkü çocukluğunda iki abisiyle baş etmiştir. Belki adından sebep, melankoli sahibidir. Bazen kendini yalnız hisseder. Yalnız kalmayı da sever aslında

Alina Boz Kimdir?

Alina Boz 14 Haziran 1998’de Rusya’nın başkenti Moskova’da doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. … Orada Türkçe öğrendi ve ilkokula gitti. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur.

Kerem Atabeyoğlu Maraşlı Aziz Türel Kimdir?

Marasli Aziz Turel KimdirMaraşlı Aziz Türel, Ailenin babasıdır. İş dünyasında saygın bir isimdir. Adanalı saygın bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldikten sonra iyi bir eğitim almış ve genç¸ yaşlarında iş adamı olmuştur. Şimdi ise ülkenin en büyük özel havayolu şirketinin sahibidir. En çok kızı Mahur’a düşkündür.

Kerem Atabeyoğlu Kimdir?

Kerem Atabeyoğlu, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni bitiren ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümüne devam eden Atabeyoğlu, ilk deneyimini Kent Oyuncuları’nda edindi.

Saygın Soysal Maraşlı Savaş Kimdir?

marasli savas kimdirMaraşlı Savaş, Yakışıklı, karizmatik, atletik vücutlu, yüksek zevkleri olan, zeki ve karanlık bir adamdır. En iyi puroyu, şarabı bilir. Damak tadına düşkündür, üstü başı zevklidir. Çoğunlukla siyah giyinir. Sanattan anlar. Xeroderma Pigmentosum, diğer adıyla EPP hastasıdır. Yani güneşe çıkamaz. Hayatını hep karanlık ortamlarda sürdürmek zorundadır, dışarı çıktığında çok dikkatli olur. Çünkü vücudu tepki göstermektedir. En belirgin özelliği bu hastalıktır. Güneşli havalarda kullandığı özel bir şemsiyesi vardır. Biriyle konuşurken sarf edilen önemli kelimeleri konuşma esnasında not.

Saygın Soysal Kimdir?

Saygın Soysal 1982 doğumludur. Türk sinema ve dizi film oyuncusu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları bölümü mezunudur. Birçok başarılı projenin beğenilen oyuncusu olmuştur.

Serhat Kılıç Maraşlı Necati Kimdir?

Marasli Necati KimdirMaraşlı Necati, Entelektüel ve karizmatik bir adamdır her şeye rağmen. Serseri görünüşlüdür. Tam bir tutunamayan, ayrıca da alkoliktir. Sabah akşam durmadan elinde matarasıyla içmektedir.

Serhat Kılıç Kimdir?

8 Temmuz 1975 yılında Ankara’da dünyaya gelen Serhat Kılıç’ın tam adı Serhat Mustafa Kılıç’tır. Kılıç 1994’te Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Tiyatro bölümünü burslu olarak kazandı. 1998 yılında yüksek şeref öğrencisi olarak bu okuldan mezun oldu. Birçok dizide rol aldı.

Melis İşiten Maraşlı Dilşad Kimdir?

marasli dilsad kimdirMaraşlı Dilşad, İlhan’ın karısıdır. Genç¸ yaşta evlenip hamile kalmıştır. Konservatuar mezunudur. İnce zevkleri olan klas bir kadındır. Kültürlü, entelektüel biridir. Son derece şık ve zariftir. Mahur’un ailede tek dertleşebildiği ve en iyi anlaştığı kişidir.

Melis İşiten Kimdir?

Melis İşiten, 1992 yılında dünyaya geldi. Yedi Güzel Adam, Evli ve Öfkeli ile Reaksiyon adlı dizilerde rol alana başarılı isim, konservatuvar bölümünden mezun oldu. Bir süre Tiyatro oyunlarında sahne almış ayrıca İpek Bilgin ile Oyuncu Koçu olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Rojda Demirer Maraşlı Firuzan Kimdir?

marasli firuzan kimdirMaraşlı Firuzan, Tam bir afettir. Sedef Hanım’ın aksine asil bir kadın değildir. Daha çok orta sınıf bir aileden gelmektedir. Hırsları vardır. Eğitimi yoktur. Cilvesi ve güler yüzüyle Aziz Bey’i kendine aşık etmeyi başarmıştır. Firuzan, Aziz’e iyi gelir. Lakin Aziz yaşı itibariyle Firuzan’ı her zaman mutlu etmeye muktedir değildir.

Rojda Demirer Kimdir?

Rojda Demirer, 12 Ağustos 1980 yılında Ankara’da doğmuştur. Baba tarafından Diyarbakırlıdır. 1988 yılında (9 yaşındayken) TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başlamıştır. Birçok önemli projede yer almıştır.

Cemil Büyükdöğerli Maraşlı İlhan Kimdir?

Marasli Ilhan KimdirMaraşlı İlhan, Mahur’un abisidir. Şirketin yönetim kurulu başkanıdır. Tam bir işkoliktir. Çok iyi bir ticari zekası vardır. Şirketin bu derece büyümesinde hayati rolü vardır. Tüm vaktini ise ayırdığı için karısı Dilşad’a ve oğlu Oğuz’a yeterince ilgi gösteremez.

Cemil Büyükdöğerli Kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. 24 Aralık 1980, İstanbul doğumlu. … Tiyatro, oyunculuğu yanı sıra, 2003 yılından itibaren Buğra, Muhteşem Yüzyıl, Göl Zamanı, Karadayı, Bana Sevmeyi Anlat, Muhteşem Yüzyıl, Bir Aile Hikayesi ve Maraşlı gibi film ve dizilerde yer aldı. Kavak Yellerinde 4 sezon oynadı.

Cihan Yenici Maraşlı Ozan Kimdir?

marasli ozan kimdirTürel Holding’in genel müdürüdür. İlhan’ın en yakın adamıdır. İlhan’la dostlukları çok eskiye dayanır. Aynı okulda okumuşlardır, o gençlik zamanlarında beraber takılmışlardır. Aralarında çok yaş farkı olmasa da Ozan’ın öz abisi gibidir İlhan. Ona hep destek olmuştur. Ozan da onu sever sayar.

Cihan Yenici Kimdir?

Kaçak Gelinler’de Ege rolünü üstlenen, oyuncu ve müzisyen Cihan Yenici… 24 Şubat 1983’te, İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi’nde Fizik Bölümü’nü okudu. Huzurum Kalmadı, Hicran Yarası, Yaban Gülü, Canım Ailem, Kavak Yelleri, Bir Dilim Aşk ve Lise Defteri adlı dizilerde rol aldı.

Marasli oyunculari marasli oyuncu kadrosu