Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masum 156. Bölüm Özeti 25 Ağustos

Masum 156. Bölüm Özeti 25 Ağustos özetinde düğün karmaşası var. Her bölümde olduğu gibi Masum 156. Bölüm Özetinde de heyecan dorukta.

Masum 156. Bölüm Özeti

Masum 156. Bölüm Özeti 25 Ağustos özetinde düğün karmaşası var. Her bölümde olduğu gibi Masum 156. Bölüm Özetinde de heyecan dorukta.

Sevilen dizi Masum 155. Bölümde Parag’ın yaptığı çizimin üzerine Raşi’nin su dökmesi aslında bir şeylerin yerine oturmasını sağladı. Parag’ın çizimi tekrar yapması üzerine Kokila ve Parag arasında buzlar yavaş yavaş erimeye başladı. Ahem’de bu durumdan çok memnun.

Masum 156. Bölüm Özeti

Raşi su deposunun vanasını açmıştır. Kokila çok sinirlenir ve su sızıntısını hemen kesmesini ister. Raşi bunu eliyle yapamayınca üzerine oturur. Kokila sinirli bir şekilde içeri gider. Gopi ise Parag’a çay vermektedir. İkisi de ne olduğunu sorunca Kokila, Raşi’nin yaptığından bahseder. Jigna telefonu meşgule atınca Raşi ne olduğunu sorar. Jigna ise erkek arkadaşının tanışmak için geleceğini söyler.

masum 156 ozet

Kapı çalar ve Jigna’nın erkek arkadaşı Samir gelmiştir. Kokila onu tesisatçı sanarak terasa gönderir. Samir çok garipser ama yukarı çıkar. Daha sonra kapı tekrar çalar ve bu sefer Raşi açar. Tesisatçı gelmiştir ama Raşi onu Jigna’nın erkek arkadaşı sanır. Adam buna karşı çıksa da Raşi bunu biliyorum der. Kokila’da oradadır.

JİGNA EVLENECEK

Hemen gidip Jigna’nın elinden tutar ve onu salona getirir. Kokila tesisatçıyı gösterir ve bu adamın kim olduğunu sorar. Adamda şaşırmış bir şekilde ne evlenmesi diyerekten gider. Bu sırada Samir gelir ve Jigna onunla internetten tanıştıklarını söyler. Kokila ise adetlerimizi hiç mi bilmiyorsun diyerek bu evliliğin asla gerçekleşmeyeceğini söyler. Jigna ise Kokila ne derse desin evleneceğini söyler. Kokila annemin haberi var mı diye sorar.

masum156.bolumozeti

Jigna ise evleneceğini tekrarlar. Kokila bu asla olmayacak diyerek odasına gider. Gopi ise Ahem’in yanına gider. Ahem, Jigna’nın fikrinin değişip değişmediğini sorar. Annesinin haklı olduğunu ve Jigna’nın bu yaşta evlenemeyeceğini söyler. Gopi ise evlenmenin yaşı olmaz der. Meti bu sırada Gopi’nin yanına gelir ve Jigna’nın uzun zamandır bir şey yemediğini söyler. Gopi kahvaltı tabağını alır ve Jigna’nın odasına doğru gider. Bu sırada Kokila gelir ve onu durdurur. Jigna’nın dikkat çekmek için böyle yaptığını ve gerekirse kendisinin götüreceğini söyler.

 MASUM 156 JİGNA DÜĞÜN İSTİYOR

Parag ise ona bir şans vermesini ister. Kokila ona da çıkışarak internetten tanıştığı birisi ile asla evlenemeyeceğini söyler. Bu sırada kapı çalar. Gelen kişi ise Kokila’nın ve Jigna’nın annesi Nani’dir. Nani hemen Jigna’nın istediği bu evliliğin gerçeklemesini söyler. Herkes mutlu olur ama Kokila çok sinirlenir. Daha sonra Nani, Samir ile tanışır. Samir’in kuyumcu dükkanı vardır. Raşinin bir anda nutku tutulur. Jigna sade bir düğün istediğini söyler.

Kokila ise yarın düğünün yapılacağını söyler. Jigna odasına giderken Raşi’de onunla birlikte gelir. Saçlarını yıkar ve renginin çıktığını fark eder. Raşi ona bir peruk verince Jigna bu yerel peruklara alerjisi olduğunu belirtir. Raşi peruk almak için gider  ve geri dönerken peruk bir yere takılarak yırtılır.

masum 156. boluM AGUSTOS

Bir kadından tamir etmesini ister ama kadın onu reddeder. Daha sonra eve döner. Bu sırada Gopi ise düzenlemeler ile uğraşmaktadır. Gidip biraz dinlenmesini söyler. Gopi’ye peruğu verir ve Jigna’ya götürmesini ister. Gopi hemen yırığı fark eder ve Raşi’ye söyler. Raşi ise getirirken yırtık olmadığını söyler. Gopi hemen peruğu diker ve yamalı olan yere bir çiçek yerleştirir. Bu durum Raşi’nin çok hoşuna gitmiştir.

Masum 25 ağustos özeti bitiyor

Urmilla ise düğüne çağrılmadığı için sinirlidir. Hatta Kinjal’i doldurmaya başlamıştır. Kinjal ve Urmilla hemen Modi evine giderler. Kinjal neden teyzemin düğününe beni çağırmadınız der. Kokila ise teyzesinin sadece aile üyelerini istediğini söyler. Daha sonra Meti’ye dönerek komşuların fark etmemesi için tatlıları prasad olarak dağıtmasını ister. Urmilla bunları görünce bir anda kinlenir ve Kokila’dan intikam almaya karar verir.