Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Paranormal Dr. Refaat İsmail Kimdir?

Netflix Paranormal oyuncuları, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Paranormal Dr.Refaat İsmail Kimdir?  sorusu sık sık araştırılıyor. Ahmed Amin’in canlandırdığı Dr. Refaat İsmail karakteri için haberimize göz atabilirsiniz.

Netflix Paranormal oyuncuları, izleyiciler

Paranormal dizisi, 5 Kasım 2020 günü popüler dizi platformu Netflix‘te yayınlanmaya başlanan bir drama, korku ve fantezi dizisidir. Mısır yapımı olan bu dizi, pek çok dizi sever tarafından merak ile beklenmektedir. Bu yazımızda sizlere Paranormal dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler vardır? gibi soruların cevaplarını vereceğiz.

DR. REFAAT Ismail EGYPTY

1960’ların Mısır’ında geçen Paranormal , Dr.Refaat İsmail’in her bir benzersiz ve olağandışı vakanın ardındaki gizemleri çözmeye çalışırken bir dizi doğaüstü olaya daldığını görüyor. Mısırlı aktör ve yazar Ahmed Amin başrolü tek hematolog olan Dr.Refaat’ın başrolünü üstlenecek. Merhum Ahmed Khaled Tawfik’in dünya çapında 15 milyondan fazla satan kitaplarına dayanan Paranormal , Netflix’in Mısır dramasına ilk baskısı. Paranormal yapımcılığını Mohamed Hefzy ve yönetmenliğini üstlenecek Amr Salama üstleniyor.

PARANORMAL NETFLİX

Kitaplara sadık kalarak Paranormal Mısır’da çekiliyor ve Netflix’in küresel izleyicilerin keyif alması için otantik Mısır içeriği yaratma taahhüdünü yansıtan tam bir oyuncu listesi görecek, ancak henüz açıklanacak. Seri ayrıca, oyuncu kadrosu performanslarını tamamlamak için güçlü post prodüksiyon ve görsel efekt (VFX) tekniklerini kullanarak doğaüstü olayları hayata geçirecek.

Paranormal Dr.Refaat İsmail Kimdir? Ahmed Amin

Ahmed Amin (1980 doğumlu) Mısırlı bir komedyen, oyuncu ve yazardır. Amin, 2002 yılında Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Amin, ilk olarak Facebook’ta Mısırlılar arasında viral olan çevrimiçi videolarıyla (30 saniye) komedyen olarak popülerliğini kazandı. İkinci ve daha önemli adımı “El Plateau” dizisiydi.

Paranormal Doktor Refaat Kim Paranormal Dr.Refaat Kimdir 1