Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sen Çal Kapımı Melek (Elçin Afacan) Kimdir?

Sen Çal Kapımı sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sen Çal Kapımı Melek (Elçin Afacan) Kimdir? sorusu sık sık merak ediliyor. Sen Çal Kapımı Melek Karakteriyle ilgili merak edilen her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı sık

Sen Çal Kapımı dizisi MF Yapım imzası taşırken Fox TV de yayınlanıyor. Sen Çal Kapımı dizisi yönetmenliğini Ender Mıhlar üstleniyor. Sen Çal Kapımı dizisini senarist Ayşe Üner yazıyor. Ayşe Üner Sen Çal Kapımı dizisinden önce Erkenci Kuş dizisinin senaryosunu yazmıştı. Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel oldu. Sen Çal Kapımı Oyuncuları merak ediliyor. Sizler Sen Çal Kapımı Oyuncularını için tek tek tanıtıyoruz.

Elçin Afacan (Melek) Kimdir?

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Elçin Afacan, Adı Güzel Güzel Sanatlar Lisesi’nde eğitimini aldıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlk olarak 2015 yılında “Gamsız Hayat” dizisinde kamera karşısına çıktıktan sonra 2016 yılında “Görevimiz Komedi” programında yer aldı ve aynı sene “İçerde” dizisinde kendini gösterdi. Son olarak 2019 yılında yayınlanan “Bir Aile Hikayesi” dizisinde Songül Öden, Birkan Sokullu, Celil Nalçakan ve Olgun Toker’le başrolleri paylaştı. Tiyatroda da kariyerine devam eden Afacan, sırasıyla; Dolores Claiborne, Bay Kolpert, Geçmişten Gelen Kadın, Balkon, Bir Yaz Gecesi Rüyası, İsmene, Übü Hep Übü ve Blu oyunlarında yer aldı. Elçin Afacan, “Sen Çal Kapımı” dizisinde Melek karakterini canlandırıyor.

Sen Çal Kapımı Melek Yücel Kimdir?

Nam-ı diğer Melo. Sen Çal Kapımı Melek Eda’nın mahalleden çocukluk arkadaşı. Tombul, vücüduyla barışık, şen şakrak bir genç kadın. Kahkahası da bol, gözyaşı da… Giyinmeyi kuşanmayı, takıp takıştırmayı seviyor. Ev ekonomisi bölümünden mezun, Part-time kasiyerlik, part-time hosteslik yapıyor. Kafayı zengin koca bulmaya ve bol çocuk yapmaya takmış. Her aşkı hüsranla sonuçlanıyor.