Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sen Çal Kapımı Selin (Bige Önal) Kimdir?

Sen Çal Kapımı sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sen Çal Kapımı Selin (Bige Önal) Kimdir? sorusu sık sık merak ediliyor. Sen Çal Kapımı Selin Karakteriyle ilgili merak edilen her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı sık

Sen Çal Kapımı dizisi MF Yapım imzası taşırken Fox TV’de yayınlanıyor. Sen Çal Kapımı dizisi yönetmenliğini Ender Mıhlar üstleniyor. Sen Çal Kapımı dizisini senarist Ayşe Üner yazıyor. Ayşe Üner Sen Çal Kapımı dizisinden önce Erkenci Kuş dizisinin senaryosunu yazmıştı. Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel oldu. Sen Çal Kapımı Oyuncuları merak ediliyor. Sizler için Sen Çal Kapımı Oyuncularını tek tek tanıtıyoruz.

BİGE ÖNAL KİMDİR?

1990 yılında istanbul’da doğdu. Bilgi üniversitesi Sinema Televizyon bölümünden mezun oldu. Genç yaşlarda oyunculuk hayatına başlayan Bige Önal’ın görev aldığı başlıca yapımlar Hakan Muhafız, Bozkır, Tehlikeli Karım, Martıların Efendisi (Sinema Filmi),Bodrum Masalı, Maral ve Benim Adım Gültepe’dir.

Sen Çal Kapımı SELİN ATAKA KİMDİR?

Serkan’ın çocukluk arkadaşı. Başarılı, düzenli, akıllı bir kadın. Serkan’ın babasıyla Selin’in babası holdingte yarı yarıya ortak. Eğitimli, zengin, iyi bir ailenin tek çocuğu. Serkan’ı en iyi tanıyan kişi. O da Serkan’ın izin verdiği kadar.