Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uyanış Serdar Kılıç  – Sultan Alparslan Kimdir?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Büyük Selçuklu devletinin en ihtişamlı sultanı olan Sultan Melikşah’ın dönemi anlatılacak. Dizinin karakterlerinden biri de Serdar Kılıç tarafından canlandırılacak Sultan Alparslan olacak. Uyanış Serdar Kılıç  – Sultan Alparslan Kimdir?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi 28 Eylül pazartesi akşamı ilk bölümü ile TRT 1 ekranlarında olacak. Daha önce ismi Nizamı Alem olarak açıklanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Büyük Selçuklu devletinin en ihtişamlı sultanı olan Sultan Melikşah’ın dönemi anlatılacak. Dizinin karakterlerinden biri de Serdar Kılıç tarafından canlandrılacak Sultan Alparslan olacak.

Uyanış Serdar Kılıç  – Sultan Alparslan Kimdir?

Doğadaki İnsan programı ile tanınan Serdar Kılıç şimdi de Uyanış Büyük Selçuklu dizisi kadrosuna Sultan Alpaslan karakteri ile dahil oldu. 3 Haziran 1969 doğumlu olan Serdar Kılıç Orta Doğu Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi bölümü mezunudur. Bir çok dağcılık eğitimi alan Serdar Kılıç doğada hayatta kalma uzmanıdır. Marmara Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Serdar Kılıç ilk ekran deneyimini Sky Türk’te doğa programı yaparak yaşadı daha sonra NTV’de doğa üzerine olan yapımlarda görev aldı. Serdar Kılıç’ı ünlü yapan program ise Trt 1’deki Doğadaki İnsan programı ile olmuştur.

Sultan Alparslan Kimdir?

Sultan Alparslan Sultan Melikşah’ın babasıdır. Büyük bir savaş stratejisine sahip olan Sultan Alpaslan Malazgirt’te Anadolu’nun kapılarını Türklere açan adamdır.