Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİLNET Kocaeli ilkokul öğrencileri karnelerini aldı

BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü’nde ilkokul öğrencileri karnelerine kavuştu. Okul yönetimi bu yıl ilk kez okula başlayan 1.sınıflardan, ortaokula uğurlanan 4.sınıflara kadar her şube için ayrı ayrı özel programlar düzenledi. Okul öncesi eğitimi alan minikler de sene sonu heyecanına ortak oldu.

BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü’nde

İzmit Tepeköy Mahallesi, Egemenlik Caddesi’nde faaliyet gösteren ve okul öncesinden üniversite basamağına kadar 4 ayrı bölümde eğitim veren; öğrencilerini yalnızca akademik anlamda değil, spor ve sanatta da geleceğe hazırlayan BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü’nde bir eğitim öğretim yılı daha başarıyla tamamlandı. Öğrenciler karnelerini alıp yaz tatiline merhaba dedi. İlkokul sıralarındaki öğrencilerin karne heyecanı görülmeye değerdi. İlkokul 1’ler bu mutlu günü okuma bayramıyla süslerken 2 ve 3’üncü sınıflar da düzenlenen etkinliklerle bütün bir yılı değerlendirme ve eğlenme fırsatı yakaladı.

ORTAOKULA MERHABA TÖRENİ

İlkokul son sınıfların heyecanı ise çok daha farklıydı. Onlar karneleriyle birlikte diplomalarını da alıp ortaokul sıralarına uğurlandı. Kampüs Konferan Salonu’nda düzenlenen “Ortaokula Merhaba” töreninde öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. BİLNET’in en minikleri de sene sonu heyecanına ortak oldu. 2020- 2021 Eğitim Öğretim yılında birbirinden renkli etkinliklere imza atan minik öğrencilerin bazıları ilk kez sene sonu belgesiyle tanışırken kimi öğrenciler de okul öncesi dönemi tamamlayıp, ilkokul basamağına gelmenin sevincini yaşadı. Bu sevinç öğretmenlerine ve ailelerine de yansıdı.