Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİLNET Kocaeli MUN’da sertifikalar verildi

 BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü MUN Kulübü’nde 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk yarısı başarıyla tamamlandı. Öğrencilere Yabancı Dil Sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

 BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü

Öğrencilerin diplomasi, uluslararası ilişkiler ve Birleşmiş Milletler hakkında bilgi edinebilecekleri bir eğitim simülasyonu olan ve akademik faaliyet anlamını taşıyan BİLNET Okulları MUN (Model United Nations /Model Birleşmiş Milletler) Kulübü yarıyılı başarıyla tamamlandı. Lise MUN kulübü öğrencilerinin ilk dönemi dolu dolu etkinliklerle geçti. 12-13 Aralık tarihlerinde Kadir Has üniversitesi tarafından düzenlenen HasMUN20’ye katılımları bu etkinliklerden sadece biriydi.

FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI

Öğrenciler, DISEC (Silahsızlanma ve Uluslararası Güvenlik Komitesi) ve WHO (Dünya Sağlık Örgütü) komitelerinde farklı bakış açılarıyla başarı ortaya koydu. MUN  (Birleşmiş Milletler) ve Owlypia Kulüp aktivitelerinde ve “Atatürk’e Söyleyeceklerim Var” Yarışmasında da öğrenciler yine benzer bir başarı sergiledi. Düzenlenen Birinci Dönem Yabancı Dil Bölümü Sertifika Töreni’nde öğrencilere gösterdikleri ayrı ayrı başarılardan dolayı teşekkür edildi.

BILNET Kocaeli MUNda sertifikalar verildi