Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİLNET, zeka oyunlarında finalde

BİLNET Kocaeli, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Zeka Vakfı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Zeka ve Akıl Oyunlarında finallere kalmaya hak kazandı. Ortaokul Takımı Kocaeli 1’ncisi, Lise Takımı Kocaeli 2.si olarak okullarına büyük gurur yaşattı.

BİLNET Kocaeli, geçen yıl

Türkiye genelinde tüm okulların katılımı ile gerçekleşen zeka ve akıl oyunları şampiyonasına BİLNET Kocaeli de katıldı. Online eğitimde de başarısını kanıtlayarak, velilerinden tam not alan BİLNET Kocaeli şampiyonada adını finallere yazdırmayı yine başardı. Ayrıca bu başarı gelirken Ortaokul Takımı İzmit ve Kocaeli’de birincilik, Lise Takımı ise İzmit’te 1.lik, Kocaeli’de 2.lik elde etti.

FİNALLERE ADINI YAZDIRDI

Her iki takım da öğretmenlerine büyük gurur yaşattı. BİLNET Kocaeli’nin finallere adını yazdıran takımları şu öğrencilerden olultu: (6. Sınıf)-Furkan Eser, Kerem Hacıislamoğlu, Mehmet Önder Yazıcı, (8. Sınıf)-Onur Ilgaz Sakır, Mehmet Ozan Demir, Mehmet Mert Koyuer, (9. Sınıf)-Neslişah Beşli, Ece Çukur ve Reyyan İpek Borazan, (10. Sınıf)-Ecem Topal ve Mehmet Emin Bayır.