Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te “hayat boyu öğrenme” için önemli buluşma

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri ve İzmit Halk Eğitimi Merkezi yılsonu sergisi gerçekleştirildi.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri ve İzmit Halk Eğitimi Merkezi yılsonu sergisi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdürlüğü  Müdür Yardımcısı Nail Ekiz, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solak, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Çiğdem Ayanoğlu’nun katılımı ile 02.06.2022 tarihinde İzmit Halk Eğitimi Merkezi Kurum Müdürü Zeki Kalaç ve müdür yardımcıları Aslı Günerhan Sadık, İbrahim Kaygusuz, Melek Karademir koordinesinde gerçekleştirildi.

BİNLERCE KURSİYER

Bireysel ve toplumsal gelişimle istihdamı ön plana alarak, örgün eğitim dışında kalan her yaştan yurttaşa eğitim imkanı sağlamayı amaçlayan hayat boyu öğrenme etkinlikleri, bu yıl 1-7 haziran arası “Hayat Boyu Öğrenme Haftası’’ olarak tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu bağlamda okullarda ürünlerini sergilemek üzere, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte stantlardaki yerlerini aldı. Ayrıca,  İzmit Halk Eğitimi Merkezi,  Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile omuz omuza vererek, eğitim almak isteyen tüm halkımıza kapılarını sonuna dek açtı, aynı ahenk ve amaçla binlerce kursiyer ve usta öğreticisini kucakladı.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER

Etkinlikler kapsamında İzmit Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi, geri  dönüşüm projeleri, el sanatları, çini, seramik, hat, tezhip, resim, folklor alanlarında faaliyet gösterirken, ilçemizden çeşitli kademelerde okullar da  katılım sağladı.

Izmitte hayat boyu ogrenme icin onemli bulusma 2 Izmitte hayat boyu ogrenme icin onemli bulusma 3 Izmitte hayat boyu ogrenme icin onemli bulusma 4 Izmitte hayat boyu ogrenme icin onemli bulusma