Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli…BİLNET’li öğrenciler ilk 10’da

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen “30 Ağustos Zafer Bayramı Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması”nda Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü 10.sınıf öğrencisi Bilge Balcı Kocaeli 1.si, Ada Özkemer Kocaeli 2.si oldu. BİLNET’li öğrenciler Türkiye sıralamasında da ilk 10’a girerek büyük sevinç yaşattı.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından

Millî Eğitim Bakanlığı, şanlı tarihimiz boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milletinin vatanını işgal girişiminde bulunanlara karşı 30 Ağustos 1922’de elde ettiği zaferin, esaret altında yaşayan milletler için umut kaynağı olduğunu; Türk milletinin vatanını, bayrağını ve kutsal değerlerini her zaman canı pahasına koruyacağının bilinmesi ve nesilden nesile bu mirasın aktarılmasını sağlamak amacıyla “30 Ağustos Zafer Bayramı Liseliler Çevrim İçi Bilgi Yarışması” düzenledi. Türkiye geneli ödüllü bilgi yarışmasında Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü 18 öğrencisiyle yer aldı.

BİLNET’İN BÜYÜK BAŞARISI

İzmit Tepeköy Mahallesi Egemenlik Caddesi’nde bulunan ve okul öncesi eğitimden üniversite basamağına 62 derslikten oluşan Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü, büyük ilgi gören yarışmada ilimizin gururu oldu. Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü 10.sınıf öğrencilerinden Bilge Balcı Kocaeli 1.si, Türkiye 8.si olarak, ilimiz adına en büyük başarıya imza attı. Bilnet Okulları Kocaeli Kampüsü, bir başka gururu ise yine 10.sınıf öğrencilerinden Ada Özkemer ile yaşadı. Özkemer, Kocaeli 2.si, Türkiye 10.su olurken aynı okuldan Mehmet Emin Bayır ise Kocaeli 6.sı, Türkiye 109.su oldu. Okul yönetimi Türkiye ve Kocaeli dereceleri elde eden öğrencilerle birlikte sınava giren tüm öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.