Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Bilnet öğretmenleri kahvaltıda buluştu

Kocaeli Haber – BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel kahvaltı organizasyonu düzenlendi.

Kocaeli Haber - BİLNET Okulları

Kocaeli Haber – İzmit Tepeköy Mahallesi Egemenlik Caddesinde bulunan ve ilk yılında itibaren birçok başarıya imza atan ve dikkatleri üzerine çeken Bilnet Okulları Kocaeli Yerleşkesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü yine oldukça renkli geçti. Anaokulundan, Anadolu ve Fen liselerine kadar toplam 60 derslikten oluşan ve bin 400 öğrenci kapasitesi bulunan BİLNET Kocaeli’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü için Aktepe Restaurant da düzenlenen organizasyonda öğretmenlere özel kahvaltı düzenlendi.

KORKMAZSIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz’ın da yer aldığı organizasyonda Korkmaz yaptığı konuşmada öğretmenliğin dünyanın en kutsal mesleği olduğunu belirterek, “Hangi işi yaparsanız yapın veya hangi makamda olursanız olun, güç elinizdeyken saygı görürsünüz. Ama öğretmenlik her zaman saygıyla anılan kutsal bir meslek. Öğrencilerinizin gönlünde edindiğiniz yeri başka hiç kimse dolduramaz. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi. Öğretmenler restoran bahçesinde bulunan çiftlik hayvanlarını ve doğal ortamı çok beğendiler. Akmeşe’nin temiz havasını çok beğenen öğretmenler Ali Korkmaz’a teşekkürlerini ilettiler. Sıcak ve samimi görüntülerin oluştuğu kahvaltının sonunda pasta keserek program sonlandırıldı.