Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli İzmit: Ömer Akmenşen coronayı yendi..!

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen corona virüsüne yakalanmıştı. 14 gün karantinada kalan Ömer Akmenşen virüsü yendiğini duyurdu.

İzmit İlçe Milli Eğitim

İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen corona virüsünü yendi. Bir süre önce ailesini ziyarete gittiği Bolu’da corona virüsü kapan Akmenşen 14 gün karantinada kalmıştı. Akmenşen bugün sosyal medya hesabı Facebook üzerinden bir açıklama yaparak corona virüsünü yendiğini duyurdu.

HİCRİ YILIN İLK GÜNÜNE…

Akmenşen’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Hamdolsun… 1 Ağustos itibariyle pozitif olan durumum evde tedavi ve istirahat süreci sonunda dünkü test sonucumuzla Hicri yılın ilk gününe negatif sonuçla, hayırlı haberle girmiş olduk. Millet olarak gün içinde duyacağımız hayırlı haberi de bekliyoruz. Şükrümüzün artmasına vesile olur inşallah.

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Bu süreçte ilgi ve moral desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Şevket Cinbir, Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Akif Yılmaz ve Sayın Sami Çakır, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın F. Rasim Çelik, Cihannüma Genel Başkanı Sayın Mustafa Şen, Genel Baş. Yard. Rıza Yorulmaz ve KBB genel Sek. Yard. Hasan Aydınlık’a teşekkür ediyorum.

DUA EDEN TÜM KARDEŞLERİME…

Tedavi sürecindeki emekleri için İzmit İlçe Sağlık Müdürü Nazif Aksoy, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Çakır, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik, Bolu’daki aile fertlerimin tedavisinde emek veren Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Gıyabımızda dua eden tüm kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Rabbim hiçbirimize çekemeyeceğimiz yük yüklemesin. Şifa bekleyenlere şifa versin.”