Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de özel okullarda iade sorunu!

Pandemi süreci öncesi özel eğitim kurumlarına peşin para yatıran veliler, hizmet alamadıkları dönemin ücretlerini geri alamıyor. O şikayetlerden bir yenisi de Körfez’den geldi.

Pandemi süreci öncesi özel

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde faaliyet gösteren Rengin Anaokulu ile ilgili şikayet geldi. Okula peşin ödeme yapan ancak hizmet alamayan veli, iade istedi. Kreş hizmeti iade bedelini peşin yatıran ve geri alamayan bazı veliler, konuyla ilgili dava açmaya hazırlanıyor.

“AİDAT ÖDEMEYİN” DEDİLER

Canan adlı veli, “Kocaeli Körfez ilçesinde faaliyet gösteren Rengin Anaokulu’na kızımı 2019 Ekim ayı başında kayıt yaptırdım. Bir dönemlik ( 9 ay) ödemesini peşin yaptım. 16 Mart itibarı ile pandemi sebebiyle kapanan kreş kendi uygulamaları üzerinden velilere açıklama yaptı ve Covid sebebiyle hizmete ara verildiğini ve Nisan ayı aidat ödemelerini almayacaklarını bildirdi.

“İADE ETMELERİNİ SABIRLA BEKLİYORUM”

Benim gibi peşin ödeme yapanlar ise saf yerine konuldu. İade falan yapılmadı. Defalarca aradım ancak sonuç alamadım. Nisan-Mayıs-Haziran ayı almadığım kreş hizmeti bedelini iade etmelerini hala sabırla bekliyorum. Bu tavrın ve yaklaşımın bir sonucu olmalı diye düşünüyorum ve dava açmayı planlıyorum” ifadelerine yer verdi.