Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Kocaeli’de 8.6 milyon liraya lüks yat!

Kocaeli Haber – Numarine markasının 78 FLY modeli olan yat, Kocaeli’de satılan en pahalı yat durumunda. Yaklaşık 24 metre boyundaki yatın içinde bir evin içinde olabilecek her şey, hatta daha fazlası var. Satış fiyatı ise 8 milyon 600 bin Türk lirası.

Kocaeli Haber - Numarine

Kocaeli Haber – İçinde bulunduğumu ekonomik krize rağmen milyonlarca liralık vasıtalar el değiştiriyor. Kimileri açlığa mahkumken kimileri milyonluk teknelerle tatil yapıyor. Kocaeli’de satılan Numarine marka yat, yaklaşık olarak 24 metre boyunda ve 5.79 metre genişliğe sahip. 2009 yılında üretilen yat 8 milyon 600 bin Türk lirasına satılıyor. 2 dizel motora sahip olan yat toplamda bin 50 beygir gücüne sahip.

İÇİNDE YOK YOK!

24 metre uzunluğa sahip botun içinde bir ev ortamından fazlası var. Yat, banyosundan salonuna, yatak odasından mutfağına kadar bir evdeolabilecek her şeye sahip. Televizyon, ses sistemi, buzdolabı, çamaşır makinesi ve klima gibi birçok ev eşyasına da sahip. Ayrıca yatta harita okuyucu, GPS, oto pilot, radar, derinlik göstergesi gibi birçok özellik ve donanım da bu yatta mevcut.