Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye 100 milyonluk dev ecza tesisi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı,

SEBO min 1Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, yatırım teşvik belgelerinde Kocaeli için dikkat çeken bir detay var. Biem İlaç Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 91 milyonluk yatırım teşvik bedeli ile Kocaeli’ye dev bir steril ve onkoloji enjektabl üretim tesisi kuracak. Bu tesiste eczacılık ve tıpta kullanılan kimyasal ve bitkisel kaynaklı ürünlerin imalatı yapılacak.

Öte yandan Koronavirüsle birlikte bu ürünlere artan talep bu tip tesislerin önemini ortaya koymuştu. Bu yatırımla birlikte 250 kişi istihdam edilecek. Biem İlaç, bu yatırım için toplam 91 bin 870 bin TL ve 12 milyon 84 bin TL teçhizat bildirimi yaptı.

BİEM İLAÇ SANAYİ HAKKINDA

Biem, 1990 yılında Ankara’da Ecz. Levent Canyurt tarafından kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar hizmetini kesintisiz olarak, yüksek kalite seviyesi ile idame ettiren Biem İlaç; Türk İlaç ve Sağlık Sektörüne Biyolojik İlaçları tanıtarak başlangıç yapmıştır. Hematoloji, Oftalmoloji, Jinekoloji ve Radyoloji alanlarında Amerika ve Avrupada lider olan firmaların Türkiye distribitörü olarak faaliyet göstermenin yanında lisans sahibi olduğu kendi ürünlerinin de yerli üretimine başlamıştır.