Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ulaşıma yüzde 50 zam yarın görüşülecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı 29 Aralık’ta (yarın) yapılacak. Toplantı öncesi toplu taşıma, servis, taksi, otopark, çekici ve kurtarıcı hizmetleri için ilgili odalar zam talebinde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı 29 Aralık’ta (yarın) yapılacak. Toplantı öncesi toplu taşıma, servis, taksi, otopark, çekici ve kurtarıcı hizmetleri için ilgili odalar zam talebinde bulundu. Her yıl aralık ayının ortasında alınan ulaşım zammı kararları bu kez yılsonuna kaldı. Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası kent genelindeki toplu taşımaya ücretlerine, Servisçiler Odası servis ücretlerine, Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası ise taksi ücretlerine zam yapılması için verdiği dilekçeler 29 Aralık’ta (yarın) görüşülecek.

KARAR GÜNÜ

Minibüs esnafı asgari ücret ve yıl sonu enflasyon belli olmadığı için zam talebini açıklamamıştı. Üniversiteden alınan rapor sonrasında minibüsçü esnafı yaklaşık yüzde 50 zam talep etmeye karar verdi. Zam için görüşmeler yarın gerçekleştirilecek. Minibüs esnafı ve UKOME yetkilileri yarın bir araya gelerek nihai zam oranını belirleyecek.