Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

1.500 kişilik o düğünde skandal… Ailesine ve işçilerine corona bulaştı!

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu için düzenlediği 1.500 kişilik düğüne katılan bir iş adamına virüs bulaştığı iddia edildi.

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil

Ugur ENC minAKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman geçtiğimiz günlerde oğlu için Dilovası’nda 1.500 kişilik bir düğün organize etmişti. Yaman’ın düğünü Bağımsız Kocaeli’nin haberi sonrasında Türkiye genelinde gündem olmuş ve pek çok eleştiri almıştı. Yasak olmasına rağmen 2 saatten uzun bir süre düğün yapan, düğüne katılanlara yine yasak olmasına rağmen yemek ikramında bulunan Cemil Yaman kendisini, Ağrılı olmakla ve katılanlara ikram yapması arkasında konuşabilme ihtimalleriyle savunmuştu.

Yaşar Şahin iddia18 KİŞİYE BULAŞTI

Cemil Yaman’ın düğünüyle ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Yaşar Şahin isimli bir vatandaş Dilovası’nda üretim yapan TEMKA Cam ve Plastik Fabrikası’nın sahibi Orhan Temel’in söz konusu düğünde corona virüsü kaptığını ve bu virüsü ailesine ve fabrikasında çalışan işçilere bulaştırdığını iddia etti. Sadece Orhan Temel’in teması ile 18 kişiye virüs bulaştığını öne süren Yaşar Şahin’in iddiası şoke etti.

ULAŞAMADIK

Bağımsız Kocaeli olarak konuyla ilgili bilgi almak için Orhan Temel’i aradık ancak ulaşamadık. TEMKA Cam ve Plastik Fabrikası’nda da gün boyu telefonlara yanıt veren olmadı.

Vatandaşa yasak AKPli vekile değil 3